Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norja

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Bergen Airport sijaitsee Bergenin Fleslandin lentokentällä. Täällä keskitymme inspiroivaan arkkitehtuuriin, moderniin sisustamiseen, herkulliseen ruokaan, iloisiin työntekijöihin sekä sinuun – vieraaseemme.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Nauti ainutlaatuisesta makuelämyksestä ja näköalasta tyylikkäässä miljöössä.

The Social – Bar & Bistro

Tarjoamme hotellin ravintolassa, The Socialissa, klassista bistroruokaa modernilla otteella. Kaipaatpa pientä purtavaa tai kunnon ateriaa, meiltä löytyy jotakin joka makuun. Ravintola sijaitsee hotellin sisääntulokerroksessa, ja sen seinän takana on Bergenin lentoasema, Flesland. Ravintolamme on suosittu niin vieraidemme kuin paikallisten, Fanassa ja Ytrebygdassa asuvien asukkaiden keskuudessa.

Aamiainen

Tarjoilemme runsaan aamiaisbuffetin, joka sisältää kaiken, mitä kunnon hotelliaamiaiseen kuuluu. Uunituoretta leipää, kananmunia, pekonia, hedelmiä ja monia muita herkullisia vaihtoehtoja. Aamiaispöydästämme löytyy myös paljon ekologisia vaihtoehtoja.

Lounas

Lahjakkaat kokkimme ovat nostaneet lounasbuffetin uudelle tasolle. Olemme luoneet täysin uuden standardin hotellibuffetille: tuoreista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuja terveellisiä ja energiapitoisia ruokia. Hotellissamme saat nauttia raikkaista salaateista, marinoiduista kasviksista ja värikkäistä annoksista, jotka valmistetaan norjalaisista raaka-aineista. Me panostamme makuelämyksiin ja korkeaan laatuun. Lounaamme koostuu usein kahden ruokalajin menusta. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen cl.bergen.airport@strawberry.no, jos haluat saada lisätietoja.

Illallinen

Tervetuloa The Socialiin! Tarjoamme menullamme klassisia bistroannoksia modernilla otteella. Etsitpä pientä purtavaa tai kunnon ateriaa, meiltä löytyy jotakin jokaiseen makuun.

Baari

Baarissamme on tarjolla laaja valikoima juomia, myös alkoholittomia. Rentoudu päivän päätteeksi kahvikupin tai muun raikkaan juoman parissa uusitussa, The Social -ravintolan yhteydessä sijaitsevassa baarissamme.

Varaa pöytä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi pöydän puhelimitse +47 56 10 00 00 tai sähköpostitse cl.bergen.airport@socialbarbistro.no

Aamianen

Maanantai: 06.00 - 10.00
Tiistai: 06.00 - 10.00
Keskiviikko: 06.00 - 10.00
Torstai: 06.00 - 10.00
Perjantai: 06.00 - 10.00
Lauantai: 07.00 - 11.00
Sunnuntai: 07.00 - 11.00
Early Bird (vaatimattomampi aamiainen) alkaen klo 04.00

Illallinen

Maanantai: 17.00 - 22.00
Tiistai: 17.00 - 22.00
Keskiviikko: 17.00 - 22.00
Torstai: 17.00 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.00
Lauantai: 17.00 - 22.00
Sunnuntai: 17.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.