Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Bergen, Norja

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norja

Clarion Hotel Bergen Airport sijaitsee Bergenin Fleslandin lentokentällä. Täällä keskitymme inspiroivaan arkkitehtuuriin, moderniin sisustamiseen, herkulliseen ruokaan, iloisiin työntekijöihin sekä sinuun – vieraaseemme.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Haluatko hieman lisäluksusta, ylimääräistä tilaa tai vierailun, joka poikkeaa tavallisesta? Korota huoneesi taso johonkin upeista sviiteistämme.

Penthouse-sviitti

Anna palaa ja korota huoneesi taso ylimmän kerroksen Penthouse-sviittiimme. Täältä löydät paitsi kaiken, mitä tarvitset, myös paljon muuta. Sviitti on kahdessa kerroksessa – ensimmäisestä kerroksesta löytyy olohuone, sohvan, tuolien ja ruokapöydän kera, sekä toiletti. Toisessa kerroksessa sijaitsee makuuhuone sekä kylpyhuone. Penthouse-sviitti sopii sinulle erinomaisesti erityisesti silloin, kun sinulla on vieraita. Tai miksei vaikkapa hääyöhön?

Juniorsviitit

Meillä on myös upeita juniorsviittejä, joissa on yhdistetty makuu- ja olohuone. Huoneista löytyy myös kirjoituspöytä, upea sohva ja king size-vuode. Televisiota voi helposti liikuttaa vuoteen ja sohvan välillä. Huoneesta löytyy myös kahvia/teetä ja CD-soitin/radio. Kylpyhuone suihkulla, kylpyammmeella, shampoolla, suihkusaippualla, hoitoaineella ja vartalovoiteella.

Varaa sviitti

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen.
Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 56 10 00 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.bergen.airport@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.