Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Tyholmen Arendal ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Arendal, Norja

Clarion Hotel® Tyholmen

Arendal,  Norja

Tervetuloa eläväiseen Clarion Hotel Tyholmeniin Arendalin vanhankaupungin äärelle. Merinäköalalla varustetut hotellihuoneemme ja ravintolamme sekä kokousosastomme tekevät hotellistamme paljon muutakin kuin vain paikan yöpymistä varten.

Clarion Hotel® Tyholmen 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,9
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,9
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Tyholmen

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa! Ennen kuin pääset perille Clarion Hotel Tyholmeniin, sinulla on varmasti jotakin kysyttävää. Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Hotellilla on rajoitettu määrä pysäköintipaikkoja, joita ei voi varata etukäteen. Jos kaikki pysäköintipaikat ovat täynnä, autamme mielellämme vieraitamme löytämään pysäköintipaikan hotellin lähistöltä – Arendalista löytyy useita pysäköintihalleja sekä katupysäköintipaikkoja. Vuorokausihinta pysäköintihallissa pysäköimiselle on 140 NOK.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanottotiskiltä tunnukset noutamalla tai Strawberry -jäsennumeroaan käyttämällä.

Kuntoilu

Tarjoamme vieraillemme ilmaisen pääsyn kuntoilukeskus Fresh Fitness Arendaliin. Se on hyvin varustettu kuntosali, laajalla valikoimalla ohjattuja tunteja. Kuntoilukeskus sijaitsee vain viiden minuutin päässä hotellista. Sisäänpääsyrannekkeen voit noutaa hotellin vastaanotosta. Jos haluat lähteä lenkille, voit tehdä sen jollain hotellin lähistöllä kauniissa maisemassa kulkevasta, kolmesta eripituisesta lenkkipolusta.

Clarion loves a VIP-treatment

Kukkia, kuohuviiniä ja suklaata huoneessanne? Haluatteko korottaa huoneluokkaanne? Hemmottele itseäsi tai yllätä joku muu pienellä ylimääräisellä luksuksella. Mahdollisuudet ovat monet. Olkaat hyvät ja ottakaa meihin yhteyttä, niin autamme teitä parhaamme mukaan!

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Tyholmen on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluatte saada lisätietoja tai tehdä varauksen, olette tervetulleita ottamaan meihin yhteyttä joko puhelimitse numerossa +47 37 07 68 00 tai sähköpostitse osoitteessa cl.tyholmen@strawberry.no

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Kesäaika (viikot 26-33):
Maanantai-sunnuntai: 07.30 - 10.30

Clarion Tyholmen Restaurant

Maanantai - lauantai: 19.00 - 21.00
Sunnuntai:

Baari - Kitchen & Table

Maanantai- lauantai: 19.00 - 21.00
Sunnuntai: Closed

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.