Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Ålesund, Norja

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norja

Quality Hotel Waterfront on nykyaikainen kokoushotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla tunturien ja vuonojen tuntumassa Ålesundissa. Tarjoamme kokousmahdollisuudet 450 henkilölle sekä erittäin pidetyn ravintolan. Tervetuloa luovia kokouksia!

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa hotelliin Quality Hotel Waterfront! Onko sinulla vierailuusi liittyviä kysymyksiä? Toivottavasti löydät vastaukset tästä, muussa tapauksessa olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Pysäköinti

Tarjoamme vieraspysäköintitilaa maksua vastaan Strandgatenin pysäköintihallista, vain 50 metrin päässä hotellista. Vuorokausimaksu on 250 NOK. Hotellin vieraat voivat myös pysäköidä Torghallenin pysäköintihalliin. Löydät sen samalta kadulta kuin hotellin, noin 150 metrin päästä.

Kuljetus

Hotelli tekee yhteistyötä Hotellshuttlen kanssa, sieltä kuljetus voidaan tilata etukäteen. Soita vastaanottoon ja me autamme sinua.

Matkatavaroiden säilytys

Hotellissa on matkatavaroiden säilytyshuone, johon voit jättää laukkusi ennen ja jälkeen vierailun. Siellä on myös lukittava tallelokero.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on tietenkin ilmainen Wi-Fi! Saat luotua yhteyden helposti valitsemalla verkon "Strawberry-guest". Salasanaa tai rekisteröitymistä ei vaadita. Tämän helpommaksi se ei voi tulla.

Huonetason korotus ja VIP

Haluatko, että huoneessa on pullo samppanjaa saapuessasi? Korottaa vierailusi taso Deluxe-huoneeksi, jossa on merinäköala? Tai hemmotella vähän itseäsi ja varata yksi sviiteistämme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Puuttuuko jotakin?

Unohditko jotakin pakatessasi? Ei huolta – vastaanotosta löytyy lähes kaikkia mahdollisia hygieniatuotteita. Kaipaatko jotakin, mitä meillä ei ole varastossa? Autamme sinua sen hankkimisessa, jos haluat.

Lemmikkiystävällisiä huoneita

Ota paras ystäväsi mukaan matkalle! Quality Hotel Waterfrontiin ovat lemmikkieläimet tervetulleita – lisämaksulla 250 NOK vierailua kohti.

Huoneita kaikkiin tarpeisiin

Meillä on tarjolla 20 esteetöntä huonetta ja 17 allergiaystävällistä huonetta. Ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä joko puhelimitse numerolla: + 47 70 11 19 00 tai sähköpostitse osoitteella: q.waterfront@strawberry.no, lisätietojen saamiseksi sekä tehdäksesi varauksen.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 10:00
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 11:00

Tarjoiluajat joulun ja uudenvuoden aikaan 

23.12.23 - 2.1.24: 08:00 - 11:00

Kuntosali

Maanantai  - sunnuntai: 24/7

Ikäraja: 16 vuotta

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.