Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Ålesund, Norja

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norja

Quality Hotel Waterfront on nykyaikainen kokoushotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla tunturien ja vuonojen tuntumassa Ålesundissa. Tarjoamme kokousmahdollisuudet 450 henkilölle sekä erittäin pidetyn ravintolan. Tervetuloa luovia kokouksia!

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Miltä kuulostaisi vähän ylellisempi vierailu jommassakummassa sviiteistämme? Molemmissa sviiteissä on erillinen makuuhuone ja olohuone, tilava kylpyhuone, jossa on sekä suihku että kylpyamme. Huoneesta on upea näköala yli vuonojen ja tuntureiden.

Packhussviten

Packhussviten on kooltaan noin 50 neliömetriä ja se sijaitsee hotellin vanhassa osassa, jota käytettiin ennen vanhaan varastona. Huoneen sisustus on hienossa tasapainossa vanhojen yksityiskohtien ja nykyaikaisen designin välillä. Sisustukseen kuuluu 180 cm leveä parivuode, sohvaryhmä, TV molemmissa huoneissa, ruokailutila sekä kirjoituspöytä. Täältä löytyy myös kahvinkeitin, vedenkeitin, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.

Signatursviten

Signatursviten on sekin noin 50 neliömetrin kokoinen ja siihen kuuluu lisäksi yli 50 neliömetrin oma parveke. Sviitin sisustus on nykyaikaista designia ja siihen kuuluu 180 cm leveä parivuode, suuri sohvaryhmä, TV molemmissa huoneissa, ruokailutila sekä kirjoituspöytä. Täältä löytyy myös kahvinkeitin, vedenkeitin, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta.

Varaa sviitti

Ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai varata jommankumman sviiteistämme. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 70 11 19 00  tai sähköpostitse osoitteella q.waterfront@strawberry.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.