Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norja

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norja

Quality Hotel Waterfront on nykyaikainen kokoushotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla tunturien ja vuonojen tuntumassa Ålesundissa. Tarjoamme kokousmahdollisuudet 450 henkilölle sekä erittäin pidetyn ravintolan. Tervetuloa luovia kokouksia!

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Waterfront -hotelliin – charmikkaaseen kokoushotelliin, joka sijaitsee Ålesundin sydämessä. Nauti nykyaikaisesta designista ja fantastisesta, vuonoja ja tuntureita kohti avautuvasta näköalasta.

Moderni design ja keskeinen sijainti

Hotelli sijaitsee vain 200 metrin päässä Brosundetista Ålesundissa, ja lähellä Ålesundin ostospaikkoja, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Meillä on tarjolla moderneja huoneita, herkullinen aamiaisbuffetti, kuntosali ja kokousmahdollisuudet sekä pieniä kokouksia että suuria kongresseja varten. Hemmottele itseäsi vierailemalla ravintolassamme The Social Bar & Bistro. Siellä saat merinäköalan kaupanpäällisiksi. Täältä voit lukea lisää Ålesundista.

Ålesundin historia hyvin säilyneenä

Quality Hotel Waterfront avasi ovensa kesällä 2011, ja vuonna 2023 sitä laajennettiin 53:lla täysin uudella huoneella. Hotellimme sijaitsee ainutlaatuisesti veden äärellä, aivan Ålesundin keskustassa. Hotelli koostuu neljästä eri rakennuksesta: Pakkhuset, Jugendhuset, Signaturhuset ja Aspøyhuset. Sekä Pakkhuset että Jugendhuset ovat historiallisia, jugendtyylisiä rakennuksia, jotka on kunnostettu varoen – osaksi uutta, modernia kokoushotellia. Nämä yhdessä deco-tyylisen Signaturhusetin kanssa muodostavat hotellin, joka tarjoaa tavanomaisesta poikkeavan ilmapiirin ja tunnelman. Koe nykyaikaista arkkitehtuuria, design-huonekaluja, paikallista ainutlaatuista taidetta sekä graffitteja.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistrosta käsin voit nauttia voittamattomasta näköalasta Aspevågenin satamaa kohti ateriasi äärellä. Ravintolan yhteydessä sijaitsee baari, ja kesäkuukausina voit nauttia ruokaa ja juomia ulkona laiturin kupeessa. Näköala Borgundfjorden-vuonolle ja Sunnmörsalpene-tunturiketjulle on silmiinpistävän kaunis, ja veneilyelämä Aspevågen-satamassa on kiehtovaa ja vilkasta vuoden ympäri.

Kokous

Hotellimme on kurssi- ja kokoushotelli, jossa on 1 000 neliömetriä kokoustilaa jaettuna yhdeksään erikokoiseen kokoushuoneeseen. Kaikki tilat on varustettu ajanmukaisella AV-tekniikalla. Plenumsalen Akvarietin kapasiteetti on 280 henkilöä, jos sitä käytetään elokuvateatteri-istumajärjestyksessä, ja kokousten lisäksi sali sopii mainiosti banketteihin, vastaanottoihin ja juhliin. Lue lisää kokousmahdollisuuksista.

Yhteystiedot

  • Nedre Strandgate 25-27 6004 Ålesund , Norja

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Ålesundin asemalle Rutebilstasjon.

Ålesundin lentokentältä, Vigra

Lentokenttäbussi Apotekertorgetille.
Voit myös tilata kuljetuspalvelun etukäteen hotellimme vastaanotosta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Ring Taxi, puhelin +47 07012.

Tietoja hotellista Quality Hotel Waterfront

Hotellihuoneiden määrä

248 kpl – 560 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

9 kpl – tilaa yhteensä 450 osanottajalle

Etäisyys lentokentältä

Ålesundin lentokenttä, Vigra: 18 km, noin 25 minuuttia autolla

Etäisyys Ålesund Rutebilstasjon -asemalle

400 metriä

Etäisyys linja-autopysäkille

Apotekertorget: 3 minuutin kävelymatka hotellilta.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.