Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Ålesund, Norja

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norja

Quality Hotel Ålesundissa asut keskellä kaupunkia mukavissa ja valoisissa huoneissa upein vuononäkymin. Lähellä ostosmahdollisuuksia, venesatamaa, ravintoloita ja yöelämää - sijaintimme on erinomainen, olitpa täällä sitten kongressissa tai lomalla.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,4
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Ålesund

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Ålesundiin! Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin hotellistamme. Otathan yhteyttä, jos et löydä vastausta täältä.

Tarjoatteko pysäköintimahdollisuuden?

Quality Hotel Ålesundissa ei ole pysäköintipaikkoja hotellin yhteydessä, mutta tarjolla on katupysäköintipaikkoja, lähistöllä sijaitsevan Hjelsetgårdenin matkailuautopysäköintipaikkoja sekä suuri pysäköintitalo 300 metrin päässä hotellilta. Pysäköinti maksaa 250 NOK per vuorokausi. Pysäköinti onnistuu automaatin tai Easyparkin sovelluksen kautta ennen check-iniä. Saavutko sähköautolla ja tarvitset latauspaikan? Eri puolilla Ålesundin keskustaa on sähköauton latauspaikkoja. Halutessasi kerromme mielellämme lisätietoja. 

Tarjoatteko bussikuljetusta lentokentältä?

Tarjoamme bussikuljetuksen Ålesundin lentokentän ja hotellin välillä. Kyyti on varattava etukäteen ennen saapumista ja se maksaa 115 NOK/hlö. Soita vastaanottoon ja autamme sinua varaamaan paikkasi.

Onko hotellissa matkatavarahuonetta?

Meillä on matkatavarahuone, jonne voit tarvittaessa jättää matkatavarasi ennen sisäänkirjautumista tai uloskirjautumisen jälkeen.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Ålesund on käteisetön hotelli. Meille hotellin työntekijöille tämä tarkoittaa turvallisempaa työpaikkaa, vähentää ryöstöjen riskiä, torjuu rikollista toimintaa ja tarjoaa henkilökunnalle enemmän aikaa palvella vieraitamme. Vieraillemme ja vierailijoillemme tämä tarkoittaa parempaa turvallisuutta nopean ja varman maksutapahtuman avulla. Hyväksymme yleisimmät maksu- ja luottokortit. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Tarjotaanko teillä aamiaista?

Tarjoamme kattavan buffetaamiaisen, jossa on useita luomutuotteita ja terveellisiä vaihtoehtoja  oikea hotelliaamiainen. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan.

Onko hotellissa Wi-Fi?

Tarjoamme ilmaisen WiFi-yhteyden koko hotellissa.

Onko teillä erityishuoneita?

Meillä on 10 huonetta, jotka on rakennettu liikuntarajoitteisille ja meiltä löytyy myös lemmikkiystävällisiä huoneita. Ota yhteyttä ja varmista, että saat tarvitsemasi.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Tuntia

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30 
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Lounas

Kokousvieraillemme ainoastaan ennakkotilauksesta.

Lobby Bar

Maanantai - sunnuntai: 07.00 - 02.00

Lobby Baari

Maanantai: 07.00 - 02.00
Tiistai: 07.00 - 02.00
Keskiviikko: 07.00 - 02.00
Torstai: 07.00 - 02.00
Perjantai:  07.00 - 02.00
Lauantai:  07.00 - 02.00
Sunnuntai: 07.00 - 02.00

Kuntosali

Maanantai: 07.00 - 22.00
Tiistai: 07.00 - 22.00
Keskiviikko: 07.00 - 22.00
Torstai: 07.00 - 22.00
Perjantai: 07.00 - 22.00
Lauantai: 09.00 - 20.00
Sunnuntai: 09.00 - 20.00

Juoksumatto suljetaan joka päivä klo 20.00.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.