Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Brosundet Ålesund ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Ålesund, Norja

Hotel Brosundet

Ålesund,  Norja

Hotel Brosundet on hotellihelmi Ålesundin keskustassa. Täällä asut kirjaimellisesti veden äärellä, sillä voit kalastaa suoraan huoneestasi. Syö aamiaista upean näköalan kera, nauti päivän saaliista ARKIVETissa ja hyvästä oluesta Apotekergata No. 5:ssä.

Hotel Brosundet 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Juhlitko jotain erityistä vai haluatko vain hemmotella itseäsi tavanomaisesta poikkeavalla, eksoottisella kokemuksella? Moljan majakan (Molja Fyr) käyttäminen hääsviittinä tai johonkin muuhun erityistilaisuuteen on varmasti kokemus, jota ei hevillä unohda. Jos olet onnekas, saatat päästä kokemaan yhden Länsi-Norjan voimakkaista myrkyistä, jolloin aallot lyövät korkealle majakan seiniin.

Moljan majakka on charmikas maamerkki ja uniikki hotellihuone, joka sijaitsee aivan aallonmurtajan kärjessä, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Hotel Brosundetista. Kyseessä on kaunis design-helmi, joka tarjoaa sekoituksen vanhahtavaa, historiallista tunnelmaa ja moderneja mukavuuksia. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy elegantti ja hyvin varusteltu kylyphuone. Erityisesti majakkaa varten rakennettu vuode vie puolet toisesta kerroksesta. Vuoteesta sinulla on näkymät kohti Godøyaa, Atlanttia sekä ohi lipuvia veneitä ja laivoja.

Moljan majakassa asustaessasi toimitamme sinulle ylellisen aamiaiskorin suoraan ovelle, joka aamu. Nauti aamukahvista majakan portailla, samalla kun ihailet meren ja Ålesundin kaupungin kauneutta. Jos haluat, voit luonnollisesti tulla myös syömään aamiaista yhdessä muiden hotellivieraiden kanssa Hotel Brosundetiin.

150 vuotta vanha Molja on tänä päivänä täysin automatisoitu, mutta punaista ja vihreää vilkkuvat valot johdattavat edelleen, näinä moderneina aikoina, merellä liikkuvat alukset sataman turvaan.

Varaa Moljan majakka

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 70 10 33 00 tai sähköpostitse osoitteessa post@brosundet.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.