Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Ålesund Norja

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Ålesundissa

Suunnitteletko kokousta, kongressia tai yksityistilaisuutta Ålesundissa? Hotelliemme tapahtumatilat soveltuvat täydellisesti niin pieniin kokouksiin kuin monipäiväisiin messuihin, sekä yksityistilaisuuksiin, kuten häihin ja rippijuhliin.

Meillä kokoustat moderneissa ja viihtyisissä tiloissa, nautit maukasta välipalaa kokouksen lomassa, illastat tyylillä ja yövyt viihtyisissä huoneissa, luonnollisesti – me räätälöimme tilaisuudesta ikimuistoisen, toiveidesi mukaan.

Molemmat Ålesundin hotellimme sijaitsevat kaupungin keskustassa, aivan veden äärellä, lähellä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Lisäksi muun muassa Farstad Shipping -yhtiö ja NTNU i Ålesund - korkeakoulu sijaitsevat mukavan lähellä hotelleitamme. Yritykset, kuten REM Maritime ja Remøy shipping puolestaan sijaitsevat noin 70 kilometrin päässä Ålesundista.

Ålesund on kaunis, majesteettisen Sunnmørsalpene-vuoristomaiseman ympäröimä merenrantakaupunki Norjan länsirannikolla. Ålesund ympäristöineen tarjoaa runsaasti erilaista tekemistä ja nähtävää kaikille vierailleen, jotka rakastavat luontoa ja sen tarjoamia aktiviteettimahdollisuuksia. Rattoisa vaellusretki vuoristossa tai vauhdin hurmaa kumiveneen kyydissä upeassa vuonomaisemassa – kumman sinä valitset?

Kävelykierros kaupungilla ei myöskään ole hullumpi idea. Ålesundin keskusta rakennettiin uudelleen tuhoisan, vuonna 1904 sattuneen tulipalon jälkeen Jugend- tai toisin sanoen Art Novaeau -tyyliin. Saadaksesi parhaan kuvan kaupungista sekä sitä ympäröivästä luonnosta, suosittelemme, että suuntaat askeleesi Aksla-näköalapaikalle, jonne pääset helposti niin kävellen kuin autolla.

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.5.019 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.