Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® LT Vilna ,  Liettua

Comfort Hotel® LT

Vilna,  Liettua

Vilnan tyylikkäin ja raikkain hotelli. Kyllä, sen uskallamme melkein luvata. Comfort Hotel LT on kävelyetäisyydellä Vanhastakaupungista ja tarjoaa kuntosalin, joka on auki ympäri vuorokauden, neljä upeaa kokoustilaa sekä suositun Time-ravintolan.

Comfort Hotel® LT 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Tekeekö mielesi Vilnan parasta purtavaa ja rentoa hengailua? Comfort Hotel LT ylpeänä esittelee: Mellow – oma ravintolahelmemme.
Liettuan parhaat kokit

Me olemme saaneet ylistystä rokkihenkisestä ja modernista sisustuksestamme, persoonallisesta ja rennosta tunnelmastamme sekä jämptistä palvelustamme. Ravintolahelmemme Mellow perustivat yksi Liettuan parhaista kokeista, Egidijus Lapinskas ja sommelier Arminas Darasevcicius. Uudet sesonginmukaiset päivittäiset lounas- ja illallismenut ja käsinkoottu viinilista tekivät ravintolasta nopeasti menestyksen. Käytä tilaisuutesi hyväksi ja koe ravintolan herkut!

Konsepti

Filosofiana Mellow'n takana on pohjoismaisesta keittiöstä inspiroitunut ravintola. Luomme kaiken ruokamme näiden ideoiden perusteella. Raaka-aineet ja maut tulevat lähistön maatiloilta, puutarhoilta, metsistä ja järvistä.

Ravintola Mellow

Maanantai: 19.00 - 22.00
Tiistai: 19.00 - 22.00
Keskiviikko: 19.00 - 22.00
Torstai: 19.00 - 22.00
Perjantai: 19.00 - 22.00
Lauantai: 20.00 - 23.00
Sunnuntai: 20.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.