Tervehdi uutta hotellihelmeämme, joka rakennetaan tapettitehtaasta laajenevassa Sicklassa, Tukholmassa. Vuonna 2021 voit kirjautua sisään tähän uuteen, upeaan Clarion Collection -hotelliin.

Clarion Collection Hotel Sickla. Kuva: Atrium Ljungberg.
Kuva: Atrium Ljungberg.

Historiallinen rakennus vuodelta 1906


2021 voit odottaa innolla uusittua ja upeasti sisustettua hotellia Sicklassa, Kaakkois-Tukholmassa. Kyseessä on vanha tapettitehdas, josta rakennetaan nyt Clarion Collection© Hotel. Tapettitehdas avasi ovensa vuonna 1906 ja talon historia tullaan ilman muuta säilyttämään nyt, kun siitä tulee hotelli. Jotta historian siipien suhina voitaisiin tuntea jo ennen hotelliin sisään astumista, sen julkisivu tullaan rakentamaan uudelleen alkuperäisillä tiilillä.


Hintaan sisältyvä päivällisbuffet, ravintola, baari ja kokoustilat


Vieraat ja Sicklan asukkaat voivat odottaa ihastuttavaa aulaa, jossa on ravintola ja baari, sekä kokoustiloja ja 156 hotellihuonetta. Kuten kaikissa Clarion Collection -hotelleissa, myös täällä Tonight’s Special (illan päivällinen buffetmuodossa) ja Afternoon Sweets (herkullista makeaa tulee sisältymään huoneen hintaan kaikille vieraille.


Ihanteellinen sijainti Etelä-Tukholmaan tai saaristoon suuntaaville


Sickla sijaitsee Tukholman kaakkoisosassa, 15 minuutin päässä Tukholman keskusrautatieasemalta (Stockholm Centralstation). Alue itsessään on tunnettu suositusta ostoskeskuksestaan, Sickla Köpkvarter, jossa on yli 150 kauppaa ja useita ravintoloita. Tänne on helppo päästä riippumatta siitä, tuletko pohjoisesta vai etelästä. T-centralen/Stockholm Central -asemalta matkustat metrolla Slusseniin ja sen jälkeen linja-autolla Sicklaan. Voit myös matkustaa poikittaislinjalla, joka kulkee Solnasta Alvikin ja Gullmarsplanin kautta Sicklaan. Parin vuoden sisällä tullaan avaamaan aivan uusi metrolinja, jolla on asema Sicklassa. Toisin sanoen, sijainti on ihanteellinen sinulle, jos haluat asua lähellä Tukholman eteläosia, kuten Nacka, Liljeholmen, Årsta, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Gullmarsplan ja Globen. Jos sinulla on aikaa, suosittelemme että otat linja-auton kohti Värmdöä ja Tukholman saaristoa. Sicklasta on vajaan tunnin matka Stavsnäsiin sekä saaristoveneille ja saarille.


Juokse Sickla-järven ympäri


Lähellä hotelliamme sijaitsee Sickla-järvi. Täällä voit kävellä tai juosta 3,3 luonnonkaunista kilometriä järven ympäri. Rannan eteläinen osa on kohti Nacka-reservaatin metsää.

Clarion Collection Hotel Sickla. Kuva: Atrium Ljungberg.

Tietoja: Uusi Clarion Collection Hotel Sicklassa

  • Avautuu: Keväällä 2020
  • Hotellihuoneiden lukumäärä: 156
  • Ravintola: Kyllä
  • Kokoustilat: Kyllä, kolme joustavaa kokoustilaa ja yksi tapahtumatila
  • Kuntosali: Kyllä
  • Kerrosten lukumäärä: 5
  • Arkkitehti: White arkitekter Aktiebolag
  • Kiinteistön omistaja: Atrium Ljungberg AB