Strawberry -jäsenenä et ansaitse palkintopisteitä ainoastaan hotelleissamme, vaan myös useiden muiden toimijoiden kautta. Katso oikopolut palkintopisteisiin tästä!

Palkintopisteet hotellihuoneista

Tietenkin palkintopisteiden ansaitsemisen tulee olla helppoa asuessasi hotelleissamme. Ansaitset 1 palkintopisteen jokaista kuluttamaasi kruunua kohti tai 10 palkintopistettä huonehinnasta maksettua euroa kohden.

Palkintopisteet näkyvät pistesaldossasi vierailuasi seuraavana päivänä. Voit aina nähdä ajankohtaisen saldosi Omalla sivullasi.

pool-sculpture-heaven-clarion-hotel-helsinki.jpegLukeeko Helsinki bucket-listallasi? Kattouima-altaalta hotellissa Clarion Hotel Helsinki sinulla on näköala koko kaupunkiin.

10 % lisäpisteitä, kun varaat verkkosivun ja sovelluksen kautta

Sen lisäksi, että ansaitset palkintopisteitä hotellihuoneista, voit myös saada lisäpisteitä jokaisen oston yhteydessä – vain varaamalla sivustolla strawberry.fi tai sovelluksessamme. Joten valitse verkkosivu ja sovellus seuraavan kerran saadaksesi 10 % helppoja lisäpisteitä!

Etu koskee kaikkia jäseniä, jäsentasosta riippumatta.

iPhone – lataa sovellus tästä

Android – lataa sovellus tästä

SILVER, GOLD tai PLATINUM? 10 % lisäpisteitä silloinkin!

Oletko SILVER-, GOLD- tai PLATINUM-jäsen? Silloin sinulla on etu ansaita 10 % enemmän palkintopisteitä jokaisesta varauksestasi. Näin ollen sinun on entistäkin helpompaa säilyttää jäsenyystasosi tai nousta seuraavalle tasolle!

Palkintopisteitä ruoasta

Hotellimme tarjoavat niin paljon muutakin kuin vain juuri sijattuja vuoteita ja ihania buffetaamiaisia. Ansaitse palkintopisteitä ruosta, kun asut Clarion Hotel®- ja Quality Hotel™-hotelleissamme ja itsenäisissä hotelleissamme Norjassa ja Tanskassa! Jokainen hotellin ravintolassa käyttämäsi NOK/DKK antaa 1 palkintopisteen.

food-reed-beats-kitchen-table-stavanger.jpgHeikkona aperitiiveihin ja alkupaloihin, tai onko jälkiruoka välttämättömyys?

Ansaitse palkintopisteitä hotelleissa Euroopassa

Toki Skandinavia on kaunis, mutta joskus muu Eurooppa houkuttelee vielä enemmän. Ansaitset 750 palkintopistettä per yö, kun yövyt Strawberry Hotels International -hotellissa Pohjoismaiden ja Baltian maiden ulkopuolella.

Älä vain unohda lähettää kuvaa kuitista Strawberry Asiakaspalveluun, jolloin palkintopisteet rekisteröidään jäsenyyteesi. Sähköpostiosoite on booking@strawberry.se.

Varaa hotelli Euroopassa

Vuokra-autot, matkat ja polkupyörät – ansaitse palkintopisteitä yhteistyökumppaneidemme kautta

Strawberry -jäsenenä saat monia hyviä tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme, kuten alennuksia, erikoistarjouksia – ja mahdollisuuden ansaita lisäpalkintopisteitä!

Valitse risteilyjä, Alppimatkoja, vuokra-autoja, matkalaukkuja, polkupyöriä ja paljon muuta. Mikä sinua kiinnostaisi?

Lue lisää kaikista yhteistyökumppaniemme tarjouksista

Strawberry Mastercard

Strawberry Mastercard on kortti sinulle, joka haluat saada todella hyviä etuja! Lisäksi nouset nopeammin korkeammille jäsentasoille:

  • Kun saat kortin, sinut päivitetään automaattisesti SILVER-jäseneksi
  • 10 000 palkintopistettä tervetuliaislahjaksi
  • Palkintopisteitä kaikista ostoistasi
  • ... Ja paljon muuta!

Strawberry Mastercard, a receipt and a gift box_16_9*Saat täydentävän matkavakuutuksen peruutusturvalla, kun ostat matkan Strawberry Mastercard -kortillasi. *

Kokous- ja pakettihinnat

Ansaitset palkintopisteitä kokous-/pakettihintojen yhteydessä, joissa sisäänkirjautuminen on osa kokonaishintaa. Ansaitset silloin 1 000 palkintopistettä per yö.

Pakettimatkat matkanjärjestäjien kanssa

Alennettujen erikoishintojen, kuten esimerkiksi matkanjärjestäjien pakettimatkojen yhteydessä, ansaitset 500 palkintopistettä per yö.


Etkö ole vielä jäsen?

Ei syytä stressiin. Rekisteröidy nopeasti ja helposti, ja saat parhaat tarjouksemme ja hotellihintamme.

Lue lisää jäsenyydestä