Pian koittaa kauan odotettu aika: kesäpassit tulevat vihdoinkin myyntiin! Strawberryn vuosittainen ja suuren suosion kerännyt kesäpassi on täällä taas. Tule mukaan ja hanki omasi! Valittavanasi on kolme erilaista passia. Valitse passi, joka sopii juuri sinulle ja sinun kesäsuunnitelmiisi.

 Two paddling in the Nordic evening sun

Soolomatkailijan kesäpassi

Osta yhden hengen passi ja aloita kesäseikkailusi!
chevronRight

Kesäpassi – 5 tai 10 yötä

Osta kesäpassi nyt. Valittavanasi on 5 tai 10 yötä!
chevronRight

Mistä kesäpasseissa on oikein kyse? Onnellisena kesäpassin omistajana olet varmistanut majoittumisesi lukuisissa hotelleissa kaikkialla Pohjoismaissa. Ja mikä parasta, hotelliyösi on jo maksettu – tiedät siis tarkasti, kuinka paljon budjetistasi on käytettävissä elämyksiin ja aktiviteetteihin. Kesäpassin avulla yökohtainen hinta on myös huomattavasti edullisempi, just saying. Entäs palkintopisteet? Saat tietenkin myös ne, normaaliin tapaan, yöpymisen jälkeen!


Tällä kerralla valittavanasi on peräti kolme erilaista kesäpassia! Normaaleissa kesäpasseissa on ostettavana 5 yötä tai 10 yötä 2 henkilölle kahden hengen huoneessa. Näiden lisäksi tarjoamme myös ratkaisun, jota moni yksin matkustava on kaivannut, nimittäin Soolomatkailijan kesäpassin, jonka avulla voi yöpyä 5 yötä yhden hengen huoneessa. Kaikki passit tuovat enemmän vapautta kesälomaan, ja voit käyttää yöt joko peräkkäisinä öinä tai ripotella niitä koko kesälle 20.6. alkaen ja 18.8.2024 asti. Parasta tässä kaikessa on se, että upea hotelliaamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa (lukuun ottamatta Comfort Hotel® Xpress -hotelleja), joten pääset aloittamaan jokaisen päiväsi hyvin.


Kesäpassi 2024 – etukäteen maksettu kahden hengen loma


Oletko suunnitellut matkaa kesäksi, tai onko suunnitelmissasi lähteä viikonloppureissulle naapurikaupunkiin? Riippumatta siitä, kuinka monta hotelliyötä aiot viettää tänä kesänä, meiltä löydät sopivan passin. Valittavanasi on 5 tai 10 hotelliyötä 2 henkilölle kahden hengen huoneessa, ja nämä yöt voi viettää yli 100 hotellissa lukuisissa eri kohteissa kaikkialla Pohjoismaissa. Parasta kaikessa on se, että yökohtainen hinta on kiinteä, joten majoittuminen onnistuu lähes kohtuuttoman edullisesti!  • 5 yötä sisältävä kesäpassi maksaa 495 €, kiinteä hinta on siis 99 € per huone ja yö.

  • 10 yötä sisältävä kesäpassi maksaa 890 €, kiinteä hinta on siis 89 € per huone ja yö.


Passi on henkilökohtainen, ja hotellivarauksessa tulee olla passin omistajan nimi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö voisi ottaa useampia ystäviäsi – voit nimittäin varata jopa 3 hotelliyötä (siis 3 kahden hengen huonetta) yhdeksi ja samaksi yöksi, hotellin saatavuuden mukaan.


Näin ostat ja käytät kesäpassia  1. Siirry tälle sivulle ja osta sinulle sopiva kesäpassi. Muista valita oikea määrä öitä!

  2. Saat ostovahvistuksen ja hotellipassin sähköpostitse.

  3. Sähköpostiviesti sisältää myös linkin varaussivustolle, jossa voit varata yösi. Sitten vain varaamaan!

  4. Pakkaa matkalaukkuun aurinkovoidetta, uima-asut ja lomafiilistä ja saavu hotelliin, jossa voit antaa hotellipassin koodin ja kirjautua sisään.The Summer Flee - swim in a lake_16_9


Soolomatkailijan kesäpassi – seikkailullista omaa aikaa


Suunnitteletko tutustuvasi Pohjoismaihin oman upean itsesi kanssa, omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan ja omalla ajallasi? Soolomatkailijat ovat puhuneet ja me olemme kuunnelleet – sinun ei tietenkään tarvitse maksaa 2 hengestä, kun tarvitset tilaa vain yhdelle! Sen vuoksi olemme ottaneet käyttöön täysin uuden yksin matkustavien passin, jonka avulla voit ostaa 5 yötä 1 henkilölle yhden hengen huoneessa. Valittavanasi on lähes 40 valikoitua hotellia kaikkialla Pohjoismaissa – nimittäin hotellit, joissa on parhaat yhden hengen huoneet!


Passi maksaa 395 €, jolloin yökohtainen kiinteä hinta on vain 79 €! Muista, että passi on henkilökohtainen, joten varaus tulee tehdä sinun nimelläsi. Voit kuitenkin varata jopa 3 yhden hengen huonetta yötä kohden, hotellin saatavuuden mukaan, kunhan itse yövyt yhdessä niistä. Jos sen sijaan tapaat uuden reissuystävän matkan varrella ja haluatte yöpyä lähekkäin, voit aina vaihtaa varauksen kahden hengen huoneeksi lisämaksusta, mikäli hotellissa on vapaita huoneita.


Näin ostat ja käytät Soolomatkailijan kesäpassia  1. Siirry tälle sivulle ja osta passi.

  2. Ostovahvistus ja hotellipassi lähetetään sinulle sähköpostitse.

  3. Seuraa sähköpostivietissä olevaa linkkiä, niin pääset varaussivulle. Sitten vain varaamaan!

  4. Saavu hotelliin ja kerro vastaanottohenkilöstölle hotellipassisi koodi. Sitten pääsetkin siirtymään huoneeseen jättämään laukut ja voit lähteä seikkailemaan!


Haluatko tietää, kuuluuko hotelli, jossa haluat yöpyä, tähän passiin? Täältä voit nähdä kaikki hotellit, joihin pääset Soolomatkailijan kesäpassin avulla.


The Whole Shebang - jump in lake_16_9
Kaipaatko ideoita siitä, mitä voit kokea kesäpassin avulla? Täältä voit lukea artikkelin, joka sisältää runsaasti hyviä vinkkejä kesäloman viettoon Norjassa ja Ruotsissa.

Soolomatkailijan kesäpassi

Osta yhden hengen passi ja aloita kesäseikkailusi!
chevronRight

Kesäpassi – 5 tai 10 yötä

Osta kesäpassi nyt. Valittavanasi on 5 tai 10 yötä!
chevronRight