7 yötä + aamiainen sinulle ja toiselle henkilölle? Vai haluatko mieluummin yöpyä hotelleissa rajattomasti loman aikana? Suositut hotellipassit kesäkaudeksi 2022 ovat taas täällä! Katso hinnat ja lue täältä lisää siitä, millainen kesästäsi voi tulla.

Two people kayaking in the sunset

Kampanjat ovat päättyneet tältä vuodelta.

Aiotko matkustaa hotellista hotelliin kauniissa Pohjoismaissa tämän kesän aikana? Todella hyvä ajatus! Meillä on täydelliset hotellipassit sinulle! Tänä vuonna käytössä ovat My Summer Treat ja Unlimited Nights. Kummanko niistä sinä valitset?

My Summer Treat – yövy 7 hotelliyötä kesälomasi aikana

Haluatko yöpyä seitsemän yötä yhdessä ja samassa hotellissa? Se onnistuu! Vai haluatko yöpyä koko kesän aikana ja kaikkialla Pohjoismaissa? Let’s go!

Kaksi ihmistä, seitsemän yötä, seitsemän aamiaista, hinta 595 euroa. Valittavana on yli 100 hotellia.

Näin ostat ja käytät My Summer Treat -hotellipassin

  1. Siirry My Summer Treat -passin ostosivulle ja maksa pankkikortilla.
  2. Hotellipassi ja kuitti lähetetään sinulle heti sähköpostitse.
  3. Kun olet vastaanottanut hotellipassin, voit aloittaa hotelliöidesi varaamisen. Sinun ei tietenkään tarvitse varata kaikkia öitä samalla kerralla. Tee varaus täällä.
  4. Lähde kiertämään Pohjoismaita! Hotellipassi on kätevää pitää käsien ulottuvilla, sillä sinun tulee näyttää se check-inin yhteydessä joka kerran, kun saavut uuteen hotelliin.

Diving-into-a-lake_16_9

Unlimited Nights – yövy niin usein kuin haluat kesän aikana

Unlimited Nights -hotellipassin avulla sinä ja toinen henkilö voitte yöpyä hotelleissa niin usein kuin jaksatte 24. kesäkuuta ja 21. elokuuta välisenä aikana. Saatte mahdollisuuden antaa asuntonne vuokralle, pakata laukkunne ja asua muualla koko kesän ajan.

Matkusta Pohjois-Ruotsiin Luulajaan ja siitä etelään aina Kööpenhaminaan asti. Ylitä salmi Malmössä ja jatka matkaa Tukholmaan, Göteborgiin, Osloon tai takaisin Suomeen yöpyen Helsingissä. Myös kaikki kauniit norjalaiset rannikkokaupungit ovat ulottuvillasi. 3 000 euron hintaan voitte yöpyä 58 yötä ja valittavananne on yli 200 hotellia.

Näin ostat ja käytät Unlimited Nights -passin

  1. Siirry Unlimited Nights -passin ostosivulle ja osta passi sieltä.
  2. Hotellipassi ja kuitti lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.
  3. Nyt voit alkaa halutessasi varata hotelliöitä. Saat linkin varaussivulle sähköpostitse.
  4. Vietä upea kesä ja muista näyttää hotellipassisi check-inin yhteydessä.

Couple holding hands on a beach_16_9

Molemmat paketit ovat voimassa 24. kesäkuuta ja 21. elokuuta välisenä aikana ja ne koskevat kahta henkilöä Standard- tai Moderate-huoneissa. Pekoni, croissantit, mehu ja kaikki muut aamiaisbuffetin vaihtoehdot sisältyvät hintaan.

Aiotko ottaa lapset mukaan? Korkeintaan kaksi lasta (korkeintaan 9 vuotta vanhat) yöpyvät maksutta jakaessaan vuoteen vanhempiensa kanssa. Yli 9-vuotiaita lapsia varten tulee varata lisävuode. Lisävuoteen hinta vaihtelee hotelleittain, mutta se maksaa yleensä noin 250 kruunua / 25 euroa per yö.