Oletko tottunut treenimatkoihin, jotka koostuvat epämukavista vuoteista, telttailusta ja mielikuvituksettomasta ruoasta? Mieti uudelleen! Varaa treenimatka jossakin hotelleistamme, keskellä suurkaupunkia. Näin saat yhdistetyn citykokemuksen ja treenin. Räätälöidyt ja nykyaikaiset kuntosalit, henkilökohtaiset valmentajat, uima-altaat sekä varusteet tekevät treenistäsi hauskan ja tehokkaan. Tässä neljä hyvää vinkkiä seuraavaa treenimatkaasi varten!

Kansi ja mies

Nykyaikaista ja kestävää Clarion Hotel Sign -hotellissa


Tukholma, RuotsiKuntosali sekä kunto- että voimatreeniin.Clarion Hotel® Sign -hotellissa Tukholmassa on yksi Ruotsin nykyaikaisimmista ja kestävyydestä tietoisimmista kuntosaleista. Täysin uusituissa, arkkitehdin suunnittelemissa tiloissa on Technogymin treenilaitteita, jotka hyödyntävät tuotetun energian ja lähettävät sen sähköverkostoon. Samalla kun sinä treenaat, energiankäyttö vähenee ja energia kierrätetään ja uusitaan – erinomainen tapa ajatella kestävästi ja ympäristöystävällisesti. Kuntosalilla on laaja valikoima uusia ja tehokkaita treenilaitteita. Lisäksi uusi konsepti Omnia (Move Train Play) otetaan käyttöön heille, jotka haluavat treenata ryhmässä. Terveys, hyvinvointi ja aktiivinen elämäntapa ovat Clarion Hotel Sign -hotellin tunnusmerkki. Huippuluokan laitteiden lisäksi tarjolla on myös maksuttomia ohjattuja juoksu- ja kiertoharjoittelupasseja kaksi kertaa viikossa.


Koe Göteborgin saaristo pyöränsatulasta


Göteborg, Ruotsi


Koe kaupunki polkupyörän satulasta ja saa ilmaista liikuntaa!


Pysähdy, pidä tauko pyöräilystä ja nauti vain näköaloista!


Pyöräily on erinomainen tapaa pitää keho hyvässä kunnossa, voimien tasosta riippumatta. Koska pyöräily ei kuormita kehoa samalla tavoin kuin juoksu, se sopii treenimuotona useimmille. Göteborgin saaristo on fantastinen ja se sopii mainiosti polkupyörän satulasta koettavaksi. Upeat maisemat yhdistyvät viehättäviin kalastusyhteisöihin ja hurmaaviin kyliin. Göteborgin eteläinen ja pohjoinen saaristo sopivat erityisen hyvin pyöräilyyn. Erilliset pyörätiet ja autottomat saaret tekevät pyöräilystä sopivan koko perheelle. Yhdistäkää pyöräretkenne yöpymiseen jossakin kaupungin hotellistamme.


Ui ylellisessä kattoaltaassa Helsingissä


Helsinki, Suomi


Clarion Hotel® Helsinki -hotellin julkisivu.


Nosta pulssiasi ja nauti näköalasta!Suomen pääkaupungissa sijaitsee Clarion Hotel® Helsinki. Tämä 78 metriä korkea hotelli sijaitsee aivan veden äärellä Jätkäsaaressa ja se on vilkas keskus sekä paikallisille asukkaille että matkailijoille. Hotellissa on 425 huonetta, suuri kongressikeskus jopa 1000 henkilölle sekä maailmanluokan ravintola, minkä ansiosta se on vakiinnuttanut asemansa yhtenä kaupungin parhaista hotelleista. Lämmitetty ja maksuton ulkouima-allas katolla tarjoaa fantastisen näköalan ympäri vuoden. Yhdistä uintisi vierailuun joko saunassa tai hotellin nykyaikaisessa kuntosalissa, joka tarjoaa painoja, koneita ja kardiolaitteita.


Monipuolista treeniä Malmössä


Malmö, Ruotsi


Kuntosali suurilla valintamahdollisuuksilla – treenaa kuten haluat!Clarion Hotel® Malmö Live on lyhyessä ajassa tullut uudeksi maamerkiksi kaupungin siluetissa. Sen ihanteellisen sijainnin ansiosta lähellä Malmö Central -keskusasemaa, vain kivenheiton päässä  Lilla Torgista, asut naapurina lähes kaikelle. Hotellissa on suosittu ravintola ja skybar, mutta myös mahtava aamiainen sinulle, joka haluat syödä paljon ja terveellisesti. Hotellin kuntosalissa on mahdollisuus käyttää kuntolaitteita ja osallistua ryhmätreeniin sekä kylpeä perinteisessä saunassa. Hotelli tarjoaa myös henkilökohtaisia valmentajia paikan päällä, ja jos haluat mieluummin juosta ulkona, sekin onnistuu erinomaisesti. Kaunis Slottsparken sijaitsee kävelymatkan päässä hotellista ja se on suosittu valinta juoksulenkille. Hotellin vastaanoton henkilökunta on asiantuntevaa ja antaa mielellään vinkkejä kaupungin parhaista juoksureiteistä.