Tämän vuoden Pride-festivaali pääsee vihdoinkin käyntiin ja tänä vuonna koko Strawberry juhlii erityisen paljon!

petter-stordalen-marte-garmann-featured.jpg
Petter A. Stordalen: Kuva: Marte Garmann

Perustajallemme Petter A. Stordalenille Pride on yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista. Hänelle on itsestään selvää, että yritys sponsoroi juuri Pridea:– Meille monimuotoisuus merkitsee parempaa kulttuuria, hän sanoo.Olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että tänä vuonna koko Strawberry on yksi Pride –tapahtuman pääsponsoreista. Ketjumme Clarion Hotel® on aikaisemmin sponsoroinut Pridea usean vuoden ajan, mutta nyt koko Strawberry seisoo asian takana.


Petter A. Stordalen on aina nähnyt etua mukaansa sulkevassa ilmapiirissä


– Olen täyttänyt taloni, toimistoni ja hotellini homoilla, lesboilla ja sateenkaaren kaikilla mahdollisilla lapsilla. Suvaitsevaisuus luo turvallisuutta, ja turvallisuus luo avoimuutta, avointa tilaa olla erilaisia. Näemme, että värikäs työpaikka luo värikkäitä ratkaisuja, hän kertoi ennen edellisen vuoden Pridea.


Pride 2019 –tapahtuman alla Stordalen kertoo meille, miksi näitä arvoja on niin tärkeä pitää esillä ja juhlistaa


– Strawberry sponsoroi Pridea siksi, että haluamme kertoa maailmalle oviemme olevan avoinna riippumatta siitä, ketä rakastat tai kuinka identifioit itsesi. Korotamme äänemme yhtäläisyyden, suvaitsevaisuuden ja ihmisten samanarvoisuuden puolesta. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko nimesi Ali tai Ola, Kari tai Per, oletko koira- vai kissaihminen, homo, hetero, bi tai trans, pakolainen tai toimintarajoitteinen – Strawberryissa on tilaa juuri sinulle.


pride-women-balloons-helsinki-parade.jpg


Haluatko tietää lisää räiskyvästä kansanjuhlasta, Pridesta? Lue historiallinen silmäys ja opi Pride-lauluista ja paljon muusta!


Petter A. Stordalen rakentaa hyvää yrityskulttuuria oikeasta monimuotoisuudesta


– Strawberryissa monimuotoisuus on synonyymi hyvälle kulttuurille. Ihmiset, joilla on erilainen tausta, pätevyys, uskonto, suuntaus ja kieli, auttavat omalta osaltaan luomaan parempia ratkaisuja, parempia työpaikkoja ja parempia vieraskokemuksia. Siksi nostammekin sateenkaarilipun ylpeästi salkoon Priden aikana.


Priden virallisena yhteistyökumppanina hotelleissamme tulee olemaan paljon erilaisia tapahtumia – sekä juhlavia että vakavampiakin


– Koko Strawberry juhlii Pridea, mutta hotellit päättävät itse, millä tavoin. Jotkut niistä tulevat nostamaan lipun salkoon, toisilla on jättimäinen vaunu paraatissa, kun taas jotkut kutsuvat seminaareihin. Tärkeintä ei ole kuinka tuemme monimuotoisuutta, vaan se, että tuemme. Odotan innolla nähdäkseni, mitä hotellit ovat keksineet.


Kun pyydämme Petteriä kertomaan muiston aikaisemmista Pride-festivaaleista, vuoden 2016 vahva tapahtuma nousee esiin


– Clarion Hotel® Signin yritys tehdä maailman suurin Pride-lippu Tukholmassa vuonna 2016 erottuu kyllä joukosta. Yritys tapahtui vain vähän aikaa Orlandon homoklubin ampumavälikohtauksen jälkeen ja siksi olikin erityisen vaikuttavaa, että 150 henkilöä osallistui näyttämään tukensa Pridelle ja monimuotoisuudelle. Siitä tuli erityinen, mutta mukaansa sulkeva ja tärkeä merkki, jota en tule koskaan unohtamaan.
Strawberry – ylpeä Pride 2019 -yhteistyökumppani


Strawberryiin olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Olemme vakuuttuneita siitä, että vieraidemme ja työntekijöidemme erilaisuudet auttavat luomaan ainutlaatuisia hotellikokemuksia ja maagisia kohtaamisia. Monimuotoisuus tekee meistä parempia. Ovemme ovat aina avoinna.


Täällä on tilaa kaikille.