Käännetään sivua ja aloitetaan uusi ja jännittävä tarina yhdessä - Nordic Choice Hotelsista tulee Strawberry.

Petter A Stordalen speaking at VK
Strawberryin nimenmuutos julkistettiin talvikongressin aikana (joka pidettiin tänä vuonna kesäkuussa).

Suuria ja jännittäviä asioita on luvassa seuraavan kymmenen vuoden aikana. Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa hotelliemme määrä, luoda lisää jäsenetuja ja tarjota täysin uusia palveluita, jotka tekevät hotellivierailusta saumattoman ja mieleenpainuvan kokemuksen.


Näin päällikkö, omistaja Petter A. Stordalen, itse kertoo asiasta:


– Kasvaminen sijaitsee yrityksen DNA:ssa, ja jotta tulemme jatkamaan upeaa kasvua, jonka olemme nähneet viimeisten 25 vuoden aikana, tarvitaan muutos. Mukautuminen ei enää riitä. Aiomme istua kuljettajan paikalla. Aiomme olla hotellielämyksissä luokan parhaita. Ja aiomme haastaa roolimme matkailualan toimijana tavoitteenamme olla merkityksellisiä useammille ja useammin. Tämän vuoksi Strawberry merkitsee meille uutta ja jännittävää aikakautta.


“Mitä tämä tarkoittaa minulle?”, pohdit sinä, rakas vieraamme


Juuri nyt tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vuoden 2023 aikana muutamme Nordic Choice Hotelsin nimen Strawberryksi. Ei siis huolta – muutos ei vaikuta jäsentasoosi, varauksiisi, hotelliemme nimiin tai hotelliketjuihin.


Toinen päällikkö, toimitusjohtaja Torgeir Silseth, kertoo näin uudesta aikakaudesta:


– Yritys siirtyy nyt uuteen aikaan ja kohtaa tulevaisuuden matkailun. Tällöin meidän tulee luoda vieläkin houkuttelevampi kanta-asiakasklubi, jonka tuotteet ja tarjoukset on mukautettu uuden ajan vieraalle. Samaan aikaan rakennamme edelleen Strawberryn edustamaa ydintä, tarkemmin sanottuna vastuullisuutta, moninaisuutta sekä mahdollisuuden antamista ihmisille ja ulkopuolisuutta vastaan kamppailemista.


Haluatko olla mukana seuraamassa tulevia muutoksia? Jäsenemme saavat aina tiedon ensimmäisinä, joten liity jäseneksi Strawberryyn ja vastaanota uutiskirjeitä. Saat myös ajankohtaisia tarjouksia odotellessasi.