Maailman ympäri matkustaminen on sekä kokonaisvaltaista että kallista – ja monessa tapauksessa myös unelma, joka ei koskaan toteudu. Matkusta sen sijaan ympäri Pohjoismaita ja yövy viidessä eri hotellissa todella edulliseen hintaan!

Woman dancing in snow

Take Five

Tilaa Take Five -hotellipassi täältä

Voitko kuvitella päästäväsi hetkeksi irti maailman ympäri matkustamisen unelmasta? Tai haluatko tutustua paremmin joko kotimaahasi tai kauniisiin naapurimaihin, joista olet kuullut puhuttavan hyvää? Sinun ei tarvitse lähteä kauaksi päästäksesi seikkailemaan – voit pysytellä Pohjoismaiden rajojen sisäpuolella. Löytöretki ilman passijonoja, vieraita eläinlajeja tai pitkiä lentomatkoja. Se on sekä yksinkertaisempi, edullisempi että hieman harmonisempi kuin "löydä itsesi -matka" maailman ympäri. Etenkin, kun hyödynnettävissäsi on "take five"! Mitä tämä siis tarkoittaa? Maalaamme siitä sinulle kuvan:


Breakfast_16_9Haluaisitko nauttia tällaista aamupalaa muutaman päivän ajan?


Jouluruuhkat ovat takana, mutta pimeys, loska ja märät kengät edelleen arkipäivää. On myös yleistä, että lapset jankuttavat, lemmikit kaipaavat ulkoiluttamista, vanhemmat vaativat huolehtimista tai työpaikan agendana on "uusi vuosi, uudet mahdollisuudet", joka ei aina välttämättä ole balsamia sielulle. Tarvitsetko mahdollisesti tauon? Tai ehkä pienen aikalisän? Ehkä on tarpeen kokea hetken aikaa jotakin täysin erilaista (minkä ei tarvitse tarkoittaa matkustamista maailman ympäri)? Siinä tapauksessa olet löytänyt oikeaan paikkaan.


Take Five - standard room CL Post_16_9Yksi tai useampi yö hotellin vuoteessa ei ole koskaan huono valinta.


Kuvittele seuraavanlainen tilanne: Olette hankkineet lapsenvahdin, koiran- tai kissanhoitajan tai jonkun hoitamaan kasveja. Sinä ja rakkaasi olette valmiina matkalaukkuinenne. Silmänne säihkyvät – tunnette jo olevanne rakastuneempia kuin edellisenä päivänä. Sinä ja parempi puoliskosi olette yksinkertaisesti valmiina pieneen yhteiseen seikkailuun. Teillä on nimittäin ostettuna Strawberryin Take Five -hotellipassi, joka tarkoittaa viiden hotelliyön ostamista vain 89 €:n hintaan per yö ja jota voidaan käyttää yli 100 hotellissamme Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa (niinpä, vau!). Kaiken lisäksi jokaista viittä yötä ei tarvitse käyttää kerralla, vaan yöt ovat käytettävissä 16.4.2023 asti. Hyödynnä siis tilaisuus kokea kaikki, mitä Pohjoismailla on tarjottavanaan.


Kuva: Hyödynnä Take Five -hotellipassia vieraillaksesi suosituissa nähtävyyksissä sinulle uusissa kaupungeissa... Tai vaikkapa viihtyäksesi lumileikkien parissa.


Voit nauttia mukavista vuoteista ja maistuvasta aamiaisesta ja sen jälkeen esimerkiksi tutkia Fløibanen-vuoristoreittiä Bergenissä, jatkaa sitten matkaa Göteborgiin kokeilemaan avantouintia ja tehdä retken Kööpenhaminaan, ennen kuin päätät matkasi yöpymällä kaksi yötä Helsingissä – kaupungissa, josta löydät yllättävän paljon aktiviteetteja, erityisesti jännittävää taidetta ja ihania saunoja.


Take Five - Bergen pier_16_9Bergenissä sijaitseva Piren on suunnattoman kaunis ilta-aikaan. Päivän aikana voit suunnata Fløibanen-vuoristoreitille kokemaan sen upeat näkymät.


Take Five - Copenhagen _16_9Kööpenhaminassa sijiatseva Nyhavn on suosittu paikka tutkittavaksi.


Kuulostaako tämä stressaavalta? Haluatko mieluummin hyödyntää tilaisuuden viettämällä aikaa itseksesi, irti kaikesta hälinästä, ilman kaupungista toiseen matkustamista? Siinä tapauksessa voit valita hotellin läheltä! Pyhitä pari viikonloppua nauttien ainoastaan itsesi ajattelemisesta ja käytä viides hotelliyö ystävän, kollegan tai kenen tahansa kanssa. Sinun passisi, sinun päätöksesi! Saat viettää kahden hengen huoneessa viisi yötä haluamallasi tavalla. Kunhan ne vietetään 16. huhtikuuta mennessä. Ota aikaa nauttimiseen! Äläkä unohda, että koskaan ei voi olla liian vanha matkustaakseen maailman ympäri. Nyt voit myös matkustaa ympäri Pohjoismaita tai vaikkapa omassa kotikaupungissasi. Maailmanympärimatka voi odottaa, eikö vain?


Take Five - sauna CC Bastion_16_9Miltä kuulostaisi saunominen Helsingissä talviuinnin jälkeen?

Take Five

Tilaa Take Five -hotellipassi täältä