Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kesäpassi 2024 – 10 yötä!

Oletko hankkinut kesäpassin sisältäen 10 hotelliyötä? Upeaa, ikimuistoinen kesä odottaa sinua! Tee kesäpassin hotelliöiden varaus tällä sivulla! Varaa yösi viimeistään 15.8.2024 ja yövy 20.6.-18.8.2024.

Kesäpassi 2024 – 10 yötä: varaa kesän hotelliyöt tästä

Oletko hankkinut vuoden 2024 Kesäpassin, johon on ladattu kymmenen hotelliyötä? Mahtavaa – sitten olet löytänyt oikealle sivulle! Täällä voit varata kaikki kymmenen (10) hotelliyötäsi yli 100 hotellin joukosta.

Näin se toimii:

  1. Jotta voisit varata hotelliyösi täältä, sinulla täytyy olla ostettuna 10 yön kesäpassi.
  2. Varaa hotelliyösi tältä sivulta. Muista, että kesäpassi on henkilökohtainen ja että varaus tulee tehdä kesäpassin omistajan nimellä.
  3. Näytä digitaalinen hotellipassisi check-inin yhteydessä ja anna passissa oleva koodi.

 

Haluatko varata hotelliyön Lily Country Clubille kesäpassillasi? Varaa yösi tämän linkin kautta.

 

Klikkaa tästä nähdäksesi vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin sekä löydä kampanjan ehdot.

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki valittavissa olevat hotellit.

Mitä hotellipassiin sisältyy?

Kesäpassi koskee 2 henkilöä ja standard- tai moderate-huoneita. Jos haluat lisävuoteen tai ottaa mukaasi  lemmikkisi, autamme sinua mielellämme varaamaan nämä lisävalinnat. Ota yhteyttä hotelliin, jossa aiot yöpyä, ja kerro heille tästä etukäteen. Näistä lisävalinnoista veloitetaan erillinen maksu, jonka maksat hotellissa.  

Jäsenyys

Kirjaudu sisään profiiliisi ennen varauksesi tekemistä, sillä tällöin saat selkeän yleiskatsastuksen varauksistasi Omalle sivullesi. Ansaitset myös palkintopisteitä. Etkö ole vielä jäsen? Jäseneksi liittyminen onnistuu helposti täältä!

Ehdot

Tarjous on henkilökohtainen. Mitä minun täytyy tehdä? Osta passi, varaa huone ja kirjaudu sisään samalla nimellä. Esitä henkilötodistuksesi check-inin yhteydessä. Viimeinen mahdollinen check-out-päivä on 20.8.2024. Voit peruuttaa varauksen klo 16.00 asti saapumispäivänä. Peruuttaminen suoritetaan verkkosivuston kautta. Mikäli varaat yön tämän sivun kautta eikä sinulla ole voimassa olevaa Kesäpassia check-inin yhteydessä, maksat huoneesta normaalin hinnan. Voidaksesi käyttää hotellipassia check-inin yhteydessä sinun on täytynyt varata yöpyminen tältä sivulta. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa, lukuun ottamatta Comfort Hotel® Xpress -hotelleja. Emme voi taata, että kaikki hotellit ovat avoinna tai että ne ovat saatavilla koko yöpymisjakson ajan. Ansaitset yöpymiseen oikeuttavan yön per yöpyminen, ja saat 10 palkintopistettä euroa kohden tai 1 palkintopisteen kruunua (SEK/NOK/DKK) kohden. Ei sisällä muita jäsenetuja.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.