Jäsenyys

Matkavakuutus

Norja

Ethän matkusta ilman matkavakuutusta? Tilanne muuttuu nopeasti hankalaksi jos menetät matkatavarasi, tai jos lento viivästyy. Kun maksat Strawberry Mastercardilla, saat automaattisesti lisämatkavakuutuksen.

Matkavakuutus on voimassa, jos olet maksanut kortilla vähintään 50% matkan kustannuksista. Vakuutus kattaa myös matkatapaturma- ja peruutusvakuutuksen. Se merkitsee sitä, että voit saada korvauksen, jos lento viivästyy, matkatavarat katoavat tai varastetaan – tai äkillisen sairastumisen yhteydessä.

Vakuutus koskee sinua, joka olet kortinhaltija, mutta myös puolisoasi/avopuolisoasi ja alle 23-vuotiaita kotona asuvia lapsia, riippumatta siitä, matkustavatko he sinun kanssasi vai omin päin. Vaihtoehtoisesti vakuutus koskee enintään 3 kanssamatkustajaa.

Ruotsi

Lisämatkavakuutus on voimassa, jos olet maksanut vähintään 75 % matkastasi kortillasi.

Matkavakuutukseen kuuluu

  • Tapaturmavakuutus
  • Peruutussuoja
  • Korvaussuoja lähdön viivästymisen, kadonneiden/varastettujen matkatavaroiden tai äkillisen sairastumisen yhteydessä

Vakuutus koskee sinua kortinhaltijana, mutta myös puolisoasi/avopuolisoasi ja alle 23-vuotiaita kotona asuvia lapsia riippumatta siitä, matkustavatko he kanssasi vai omin päin. Lisäksi vakuutus koskee lapsenlapsia, jotka matkustavat isovanhempiensa kanssa.

Ehdot 1. heinäkuuta 2018 jälkeen ostetuille matkoille

  • Vakuutus kattaa koko matkanjärjestelyn, jonka ostat kortilla tai suoramaksulla tililtäsi ennen matkan alkua. (Aikaisemmin matkan ja majoituksen tuli olla mukana samassa varausvahvistuksessa ja maksettu samanaikaisesti.)
  • 1000 SEK omavastuuosuus lisätään peruutussuojaan.
  • Jos peruutat matkasi raskauteen liittyvien sairauksien vuoksi, saat nyt korvauksen 28 raskausviikkoon asti.
  • Saat korvauksen saapumisen viivästymisestä (välilaskut mukaan luettuna) lähdön viivästymisen sijaan. Korvaus muutetaan vakiomääräksi 700 SEK vakuutettua kohti ja korkeintaan 2800 SEK korttia kohti 6 tunnin kuluttua.
  • Korkein mahdollinen korvaus korttia kohti, jos matkatavarasi viivästyy 6 tuntia, muuttuu 5000 SEK 4000 SEK. 48 tunnin viiveen jälkeen lisäkorvaus muuttuu 10 000 SEK 4000 SEK.
  • Korkein korvaus onnettomuudesta johtuvasta kuolemantapauksesta muuttuu 50 000 SEK.

Vakuutusehdot lisämatkavakuutuksen osalta

Jos olet ostanut matkan ennen 1. heinäkuuta 2018, ovat vanhat ehtomme voimassa.

Onko asiasi kiireellinen?

Soita meille numeroon: +46 771 666 700

Ma-pe

09:00 - 21:00

La

10:00 - 18:00

Su ja juhlapyhät

Suljettu


Ota meihin yhteyttä