Jäsenyys
Relax area at Clarion Collection Hotel Uppsala.

Clarion Collection® Hotel Uppsalan kuntosali, sauna ja relax

Pidä huolta kehostasi ja sielustasi Clarion Collection® Hotel Uppsalassa. Täällä voit nauttia saunasta ja rentouttavasta rentoutumisosastomme aulatilasta – vastaremontoidusta kuntosalistamme puhumattakaan. Tervetuloa harmoniaa henkivään paikkaan.

Sauna ja relax lounge

Clarion Collection® Hotel Uppsalan rentoutumisosasto on paikka, jossa voit kerätä uutta energiaa, päästää jännittyneet olkapääsi rentoutumaan ja virkistyä. Ehkäpä tarvitset juuri sitä pitkän työviikon päätteeksi ja arjen velvollisuuksien vastapainoksi? Nauti haapapuulla verhotusta kuivasaunasta ja höyrysaunasta, tai siirry kutsuvaan aulaan, jossa on tarjolla hedelmiä ja maistuvaa juotavaa. Aika rentoutumisosastolle tulee varata etukäteen osoitteesta relaxccuppsala@strawberry.se – voit varata ajan, yövytpä hotellissa tai et.

Rentouttava paketti

Voit aloittaa päivän parhaalla tavalla klo 7:00 - 9:00 tai 9:00 - 11:00 Early Bird -paketin avulla – kaksi tuntia rentoutumista sisältäen myös aamiaisen. Jos et ole aamuvirkku, voit sen sijaan varata Night Owl -paketin sisältäen myös illallisbuffetin, joko klo 17:00 - 19:00 tai 19:00 - 21:30. Tai mikset tekisi rentouttavasta kokemuksestasi astetta paremman Treat & Relax -pakettimme avulla, joka sisältää Maria Åkerbergin eksklusiivisen Spa Ritual Set -pakkauksen? Korkeintaan 15 hengen seurueille rentoutumisosasto on varattavissa yksityiskäyttöön Chat & Relax -paketin muodossa.

Virkisty kuntosalilla

Jos suosit fyysisempiä aktiviteetteja, Clarion Collection® Hotel Uppsalan kuntosali ei tule pettämään odotuksiasi. Täällä voit käyttää eri kuntoilumuodoille tarkoitettuja treenausvälineitä. Tila on valoisa ja varustettu suurilla ikkunoilla. Ja jos muutama tunti kuntosalilla ja rentoutumisosastolla eivät vielä riitä, ehkäpä hotelliyöpyminen hoitaa asian. Löydät sekä hyvää ruokaa että ihanat hotellivuoteet saman katon alta. Tervetuloa!

The gym at Clarion Collection Hotel Uppsala.Cosy seating area in the relax lounge at Clarion Collection Hotel Uppsala.People in white bathrobes at Clarion Collection Hotel Uppsala.Shower and sauna in the relax facility at Clarion Collection Hotel Uppsala.Gym equipment at Clarion Collection Hotel Uppsala.

Clarion Collection® Hotel Uppsala

Uppsala

Aukioloajat ja hinnat

Kuntosali  • Kaikki päivät: 06:00 – 22:00
Rentoutumisosasto  • Kaikki päivät: 07:00 - 21:30
Kuntosalin ja rentoutumisosaston hinnat  • Yöpyvät vieraat: Maksuton (jäsenet) / 85 SEK (ei-jäsenet)

  • Muut vieraat: 145 SEK (jäsenet) / 175 SEK (ei-jäsenet)
Pakettihinnat  • Early Bird: 250 SEK

  • Night Owl: 300 SEK

  • Treat & Relax: 400 SEK

  • Chat & Relax: 2000 SEK (korkeintaan 15 henkilöä)