Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Uppsala Uppsala ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Uppsala

Uppsala,  Ruotsi

Tervetuloa viihtyisään ja persoonalliseen hotelliin, joka sijaitsee täydellisellä paikalla Uppsalassa. Asuessasi meillä olet lähellä kaikkea, mitä kaupungilla on tarjottavanaan. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät aina huonehintaan.

Clarion Collection® Hotel Uppsala 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Me Clarion Collection Hotel Uppsalassa toivotamme sinut tervetulleeksi kodikkaaseen miljööseen historiallisessa rakennuksessa. Keskeinen sijainti merkitsee lyhyttä matkaa Uppsalan kaikkiin nähtävyyksiin. Fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä. Näiden ohella erinomaiset kokoustilat tekevät hotellistamme paikan, joka voi tarjota jokaiselle jotakin!

Uppsalan keskusta aivan oven ulkopuolella

Yöpyessäsi Clarion Collection Hotel Uppsalassa olet ihanteellisella paikalla kaupunkiin tutustumiseksi. Trendikkäät ravintolat ja kaupat sijaitsevat kirjaimellisesti kulman takana ja nähtävyydet, kuten linna, tunnettu tuomiokirkko ja pääkatu, ovat vain muutaman minuutin päässä.

Clarion Collection Hotel Uppsalan upean sijainnin ansiosta sinne on helppo saapua, tapahtuupa se kävellen, autolla tai joukkoliikennettä käyttäen. Uppsalan keskusrautatieasema (Centralstation) sijaitsee vain 200 metrin päässä hotellilta.

Kodikasta ja mukavaa fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä

Clarion Collection Hotel Uppsalassa pääset nauttimaan kodikkaasta miljööstä ja iloisen henkilökunnan kohtaamisesta. Tyylikkäästi sisustetuissa hotellihuoneissamme majoitut mukavasti, ja saat hyvän alun päivälle maistuvan aamiaisbuffetin muodossa. Viihtyisä ravintolamme tarjoaa klassisia ruokalajeja ja drinkkejä. Fika ja iltapala sisältyvät aina hintaan yöpyessäsi meillä!

Kuntosali ja rentoutumisosasto

Kuntosalimme käyttö on maksutonta hotellin vieraille, ja se on varustettu moderneilla kuntoilulaitteilla, juoksumatolla ja vapailla painoilla. Jos haluat rentoutua, voit nauttia kuivasaunasta ja höyrysaunasta vastaremontoidulla rentoutumisosastollamme. Vaihda vapaalle viihtyisässä aulassamme nauttien hedelmistä ja maistuvasta juotavasta harmonisessa ilmapiirissä. 

Modernit tilat kaikkiin kokouksiin

Olette enemmän kuin tervetulleita järjestämään kokouksia ja kongresseja hotellissamme, olettepa yöpyviä vieraita tai ette. Kokoustilamme sopivat kaikenlaisten tapaamisten järjestämiseen  pienistä, intensiivisistä kokouksista seminaareihin ja kongresseihin ja muihin suurempiin tapahtumiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa teitä suunnitteluprosessin aikana ja varmistaa, että kokouksesta tai kongressista tulee onnistunut.

Keskeisen sijaintimme ansiosta tapaamisista Clarion Collection Hotel Uppsalassa tulee miellyttäviä. Pysäköintimahdollisuutemme helpottaa autolla saapuvien pysäköintiä ja jos saavutte ulkomailta, junamatka Arlandan lentoasemalta ja lentoasemalle kestää vain 17 minuuttia. Tukholman ydinkeskusta on noin tunnin ajomatkan päässä.

Nauti drinkki tai kaksi aulabaarissa

Saavu aulabaariimme ja rentoudu oluen, viinilasillisen tai jonkin yksinkertaisen ruoka-annoksen äärellä, jotka löydät baarimenultamme. Lupaamme, että pääset kokemaan todellisen hyggen tunteen!

Historiallinen hotelli

Hotellirakennus juontaa juurensa 1950-luvulle ja se rakennettiin alun perin käsityöläisten rakennukseksi. Rakennus tunnettiinkin tuolloin nimellä 'Hantverkshuset'. Olemme tietoisesti päättäneet säilyttää ja kunnioittaa rakennuksen historiaa. Talon alkuperäiset 18 käsityöläistä ja heidän ammattinsa ovat edelleen edustettuina symboleina ja autenttisina esineinä kaikkialla hotellissa, erityisesti kokoustiloissa. Vastaanotossa ja ravintolassa on esillä muun muassa taottuja ja lasisia taide-esineitä ja kupariputkia, jotka kaikki liittyvät käsityöläisten historiaan. 

Kunnon ruotsalaisen rakennusmestariperinteen mukaisesti lyijyllä peitetty kuparinen rasia oli piilotettuna jonnekin rakennuksen runkorakenteisiin. Tämä rasia on nyt löydetty ja muurattu uudelleen tällä kertaa kuitenkin esille näkyvään ja valaistuun paikkaan, vastaanotossa vierailevien vieraidemme nähtäville. Perinne elää edelleen!

Yhteystiedot

  • Storgatan 30 753 30 Uppsala , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna

Junalla asemalle Uppsala C

Arlandan lentoasemalta

Junamatka asemalle Uppsala C kestää noin 17 min

Taksi

Suosittelemme yritystä Uppsala Taxi, telefon +46 18 100 000

Tietoja Clarion Collection Hotel Uppsalasta

Hotellihuoneiden määrä

95 kpl

Kokoustilojen määrä

5 kpl

Etäisyys lentoasemalta

Arlandan lentoasema: 35 km, 17 minuuttia junalla, noin 30 minuuttia autolla

Etäisyys asemalta Uppsala C

200 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.