Jäsenyys
Jacuzzi on the rooftop at Clarion Collection Hotel® Slottsparken, with a city view.

Virkisty – Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Pidä huolta kehostasi ja sielustasi Clarion Collection® Hotel Slottsparkenin rentoutumisosastolla. Sauna, poreallas, kuntosali tai kylmäallas – valitse rentoutuminen, joka täyttää sinut uudella energialla. Ota ystävä mukaan tai tule yksin hemmottelemaan itseäsi pienellä luksuksella.

Oleskele porealtaassa kaupunkinäkymillä

Rentoudu kunnolla Clarion Collection® Hotel Slottsparkenissa Linköpingin keskustassa, aivan tuomiokirkon vieressä. Hotellin rentoutumisalueella voit nauttia kattoterassista, jolta avautuu näkymä keskustan sykkeeseen, rauhoittuen ja kuunnellen kuuman porealtaan kuplivaa ääntä. Hikoile päivän huolet pois saunassa ja varastoi energiaa tuleviin päiviin. Tervetuloa Clarion Collection® Hotel Slottsparkeniin.

Kuntosali ja kylmäallas

Oletko ihminen, joka tarvitsee rentoutuakseen enemmän vauhtia? Silloin voit heittää kylpytakkisi sivuun ja antaa sykkeesi nousta kuntosalilla, joka on varustettu vapailla painoilla ja kuntoilulaitteilla. Rentoutumiseen ja virkistymiseen ei ole olemassa yhtä ainoaa parasta tapaa. Jos poreallas tai kuntosali eivät riitä, ehkä kylmäallas on juuri sitä, mitä tarvitset? Varmista hyvä lämmittely saunassa ennen kuin heräät kunnolla hotellin kylmäaltaassa!

View from the pool at Clarion Collection® Hotel Slottsparken in Linköping.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Storgatan 76, 582 28 Linköping
  • contactPhonePuhelin
    +46 13 13 02 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    cc.slottsparken@strawberry.se