Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken Linköping ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping,  Ruotsi

Tämä hotelli Linköpingissä tarjoaa erittäin keskeisen sijainnin Storgatanilla, Tuomiokirkon naapurissa. Täällä odottaa 146 modernia hotellihuonetta, kuntosali ja kattoterassi porealtaineen. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan − joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Keskeinen sijainti rauhallisessa ympäristössä, Storgatanilla Tuomiokirkon vieressä, vain 1,2 kilometrin päässä Linköpingin keskusasemalta. Täällä odottaa 146 modernia hotellihuonetta, maksuton Wi-Fi, kattoterassi porealtaalla, kylmävesiallas ja sauna sekä kuntosali, ravintola ja baari.

Uusi nimi

Hotelli on aikaisemmin ollut nimeltään Priceless Hotel, mutta uusi nimi on 4. kesäkuuta lähtien Clarion Collection Hotel Slottsparken. Hotellia vastapäätä, toisella puolella tietä sijaitsevat Linköpingin linna ja linnanpuisto. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tämän hotellin sinulle, joka haluat majoittua Linköpingissä ylellisesti ja keskeisellä paikalla.

Fika ja iltapala sisältyvät hintaan

Clarion Collection -hotellin vieraiden keskuudessa erittäin suosittuja ovat fika ja iltapala, jotka katetaan esiin joka päivä. Mikäli asut hotellissa, aamiainen ja edellä mainitut sisältyvät huonehintaan joka päivä.

Tuomiokirkon vieressä

Clarion Collection Hotel Slottsparken sijaitsee osoitteessa Storgatan 76, Linköpingin Tuomiokirkon vieressä ja kahden korttelin päässä Trädgårdsföreningen-puistosta. Hotellissa olet  400 metrin päässä Stora Torgetista Storgatanin kautta sekä viiden minuutin kävelymatkan päässä Linköpingin kongressi- ja konserttisalista. Toisin sanoen Clarion Collection Hotel Slottsparken sijaitsee hyvällä ja keskeisellä paikalla sopien heille, jotka haluavat asua Linköpingin keskustassa.

4 kokoushuonetta

Haetko kokoustiloja keskeiseltä paikalta Linköpingissä? Meillä on 4 kokoushuonetta kongresseja, kokouksia ja yksityisiä tapahtumia varten. Perinteisestä kalustuksesta ja kokoushuoneista luoviin huoneisiin, joissa on ihania nojatuoleja. Suurimmassa huoneessa on tilaa jopa 80 henkilölle. Täällä on kaikki varusteet, joita tarvitaan kokouksessa ja tarjoamme niin kokouspaketteja yöpymisineen kuin myös koko päivän ja puolen päivän pituisia kokouksiakin. Mikäli haluat kokoukseen hieman vähemmän muodollisen ilmapiirin, voit myös varata aulakokouksen aulassa. Ota yhteyttä meihin halutessasi lisätietoja ja tehdä varauksen.

Kattoterassi porealtaalla

Pidätkö ihanasta näköalasta ja poreallaskylvystä? Tule siinä tapauksessa kattoterassillemme rentoutumaan porealtaassa. Ilman muuta ylellisin paikka, josta käsin voit tutustua Linköpingiin. Poreallas on varattavissa vain paikan päällä ja siitä veloitetaan lisämaksu.

Kuntosali ja rentoutumisosasto uima-altaalla ja saunalla

Alakerrassa on rentoutumisosasto ja nykyaikainen kuntosali, josta löytyy juoksumattoja, spinningpyöriä, kuntolaitteita ja vapaita painoja. Kuntosalin vieressä on ihana rentoutumisosasto, jossa on nykyaikainen sauna ja virkistävä kylmävesiallas. Katso kuntosalin aukioloajat tästä.

Yhden hengen huoneesta sviittiin

Täällä voit valita useista eri huonetyypeistä, kompakteista ja fiksuista yhden hengen huoneista aina ylellisiin ja tilaviin Superior-huoneisiin. Meillä on myös kaksi sviittiä, jotka ovat kooltaan 50 neliömetriä ja joissa on elegantti sisustus omalla porealtaalla. Clarion Collection Hotel Slottsparkenissa on myös esteettömiä huoneita sekä huoneita, joissa lemmikit ovat sallittuja. Pian voit lukea lisää huoneista, nähdä hinnat ja varata huoneita.

Yhteystiedot

  • Storgatan 76 582 28 Linköping , Ruotsi

Löydä hotellille

Linköpingin keskustasta ja keskusasemalta

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, 3 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta ja 14 minuutin kävelymatkan päässä Linköpingin keskusasemalta.

Lentokentältä Linköping City Airport

11 minuutin matka taksilla hotelliin.

Taksi

Suosittelemme taksiyritystä Taxikurir Linköping, puhelin +46 13 15 00 00

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Slottsparken

Huoneiden lukumäärä

146 hotellihuonetta, 238 vuodepaikkaa

Kokoushuoneiden lukumäärä

4 kpl - suurimmassa on tilaa jopa 80 henkilölle

Etäisyys lentokentälle

3,6 km Linköping City Airport -lentokentälle, noin 11 minuutin ajoaika

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.