strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
The facade of Quality Hotel Skifer during winter.

Yhdistä luonto, toiminta ja rentous Oppdalissa

Quality Hotel™ Skifer sijaitsee Oppdalissa, noin kahden tunnin automatkan päässä Trondheimista. Lomalaiset tulevat Oppdaliin nauttiakseen mahtavasta luonnosta, ja Quality Hotel™ Skiferiin tullaan mukavan tunnelman, hyvän ruoan ja hotellin rentouttavan wellness-osaston vuoksi.

Matka Oppdaliin

Oppdal kutsuu kauniilla luonnollaan. Minne tahansa käännytkin, pääset nauttimaan uskomattomasta näkymästä vuoristoon. Täällä voit lähteä retkelle, pyöräillä ja kokeilla koskenlaskua kumiveneellä, kanootilla melomista tai vaijeriliukua. Kaiken lisäksi täällä voi nähdä myskihärkiä! Illalla palaat Quality Hotel™ Skiferiin, syöt maittavan illallisen ja rentoudut rentoutumisosastolla. Täydellinen loma tai viikonloppu pariskunnalle, perheelle tai yritykselle!

Hotellin viihtyisä wellness-osasto

Tapahtumarikkaan ja hauskojen seikkailujen täyttämän päivän jälkeen on todella mukavaa pukea päälleen jälleen aamutakki ja rentoutua muutama tunti rentoutumisosastolla Quality Hotel™ Skiferissä. Aloita pitkällä lämpimällä suihkulla. Ota sitten jalkakylpy. Jos sinulla on ollut monot tai vaelluskengät jalassa koko päivän, se tulee tuntumaan ihanalta. Lopeta rentoutumishetki sitten tavallisessa saunassa tai höyrysaunassa. Nyt olet taas valmis seuraavaan päivään vuoristossa!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Ola Setroms veg 35, 7430 Oppdal
  • contactPhonePuhelin
    +47 73 60 50 80
  • emailContactSähköpostiosoite
    q.skifer@strawberry.no