Jäsenyys
Indoor pool at Otium Spa in Gjovik.

Rentouttava hetki Otium Spassa Gjövikissä

Varaa nyt

Hieno pikkukaupunki Gjövik Norjan suurimman järven Mjøsan vieressä houkuttelee ihanilla kulttuuri- ja luontoelämyksillään. Voit majoittua Quality Hotel Strandiin, joka soveltuu sekä yksityisvieraille että kongressien pitoon. Täältä löytyy kattoravintola upealla näköalalla ja runsas spa-osasto.

Kylmä ja lämmin allas, poreallas ja sauna

Otium Spassa voit rentoutua ja pitää itsestäsi hetken huolta. Nauti poreilevasta porealtaasta, istu lämpimään kylpytynnyriin tai pulahda nopeasti kylmäaltaaseen. Sitten voikin olla aika mennä saunaan ja tuntea kunnon lämmön pehmentävän kehoa jälleen. Spa-osasto tarjoaa lisäksi runsaan spa-myymälän ja suuren valikoiman erilaisia hoitoja. Varaa vaikkapa tehokas kasvohoito tai hyvää tekevä kokovartalohieronta.

Tutustu luontoon Otium Span ympärillä

Quality Hotel™ Strandin ja Otium Sapn tarjomien ihanien spa-elämysten lisäksi Gjövik tarjoaa monia mahdollisuuksia upeisiin luontokokemuksiin. Mjøsa-järvi houkuttelee uinnille tai höyrylaivaretkelle, ja kaupungin ympärillä on monia vaelluspolkuja ja hiihtolatuja. Jos haluat liikkua, mutta et lähteä kauemmas, hotellista löytyy hyvin varusteltu kuntosali. Kun lihakset ovat saaneet tehdä töitä, siirry spa-osastolle ja anna kehosi rauhoittua ja levätä.

Indoor pool at Otium Spa in Gjovik.Indoor pool at Otium Spa in Gjovik.

Otium Spa

Gjøvik

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Strandgata 15, 2815 Gjøvik
 • contactPhonePuhelin
  +47 611 78 600
 • emailContactSähköpostiosoite
  otiumspa@strawberry.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt