Jäsenyys
Restaurant at Hotel Haven, private dining in Helsinki.

Jännittäviä makuja Sue Ellenissä Helsingissä

Piditpä kalasta, lihasta tai kasvisruoasta, Sue Ellen on täydellinen valinta sinulle. Täällä saat kokea miellyttävän ilmapiirin, maukasta ruokaa ja hyviä juomia – kaikissa tilanteissa.

Kutsuva ravintola rennossa ympäristössä

Sue Ellen on oivallinen valinta kaikenlaisiin tilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten sukukokous, romanttiset treffit tai parhaan ystävän syntymäpäiväjuhla. Täällä on tilaa ja ruokaa jokaiseen makuun. Myös juomia – kaikkea klassisista cocktaileista laatuviineihin kaikkialta maailmasta. Ravintola sijaitsee aivan Hotel Havenin vieressä. Sue Ellen tarjoaa uusia ja jännittäviä makuja, joiden yhteisenä teemana on yhdessä syömisen ilon edistäminen.

Meren antimia vai lihaa hiiligrillistä?

Ravintolan miellyttävässä menussa on erikoisuuksia merestä, joka on vain kivenheiton päässä ravintolasta. Täältä löydät herkkuja, kuten rapuja, hummeria, simpukoita ja kalaa. Merenelävien ystäville kala- ja äyriäislautanen on tietysti oiva valinta. Voit myös nauttia taianomaisia

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Eteläranta 16, 00130 Helsinki
 • contactPhonePuhelin
  +358-300-472334
 • emailContactSähköpostiosoite
  reservations@sue-ellen.fi
 • calendarVaraus
  Varaa nyt