Jäsenyys
Tables

Linnankellari – ravintola täynnä jännitystä ja historiaa

Ravintola Linnankellarissa voit nauttia upean illallisen ystävien tai perheen kanssa ainutlaatuisessa, historiallisessa vankilamiljöössä. Kaiken keskipisteenä on grilli, ja kesäaikaan aurinkoista takapihaa parempaa paikkaa on vaikea löytää.

Mibrasa-hiiligilli

Clarion Collection® Hotel Katajanokan kellarissa sijaitsee ravintola Linnankellari. Siellä pääset nauttimaan illallisen pohjoismaiseen tapaan kauden raaka-aineista valmistettuna. Linnankellarin seinien sisälle mahtuu paljon historiaa, joten tämä paikka on paljon muutakin kuin pelkkä ravintola. Menu rakentuu paikan erikoisuuden, Mibrasa-hiiligrillin, ympärille, mutta muitakin vaihtoehtoja on saatavana. Haluatko nauttia ruoan kanssa sopivaa viiniä? Kerro meille, niin autamme sinua löytämään ateriaasi sopivan viinivaihtoehdon.

Illallinen takapihalla

Kesäkuukausien aikana takapihalle sytytetään grilli ja kaikki vieraat ovat tervetulleita ulos terassille nauttimaan illallisesta auringonpaisteessa ystävien tai perheen kanssa. Täällä voit nauttia lasillisen tai pari viiniä ja tehdä aurinkoisista päivistä tai pitkistä kesäilloista ikimuistoisia. Saavu työtovereiden kanssa afterworkille ja kruunaa päivä upealla illallisella ja viinillä.

Suuremmat ryhmät ja kokoontumiset

Aiotteko juhlia syntymäpäivää? Onko koko suku kokoontumassa? Tai onko tiedossa kenties hääillallinen? Tällöin ravintola Linnankellari on mitä parhain valinta! Ravintola ottaa vastaan myös suurempia ryhmiä ja seurueita kaikenlaisia tilaisuuksia varten ja tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman vanhojen vankilan seiniensä sisäpuolella.