Jäsenyys
Colorful interior design at Guilty Pleasure, Clarion Hotel Winn, Umeå.

Uumajan Guilty Pleasure Cafén eksoottiset maut

Tee mistä tahansa päivästä perjantai! Tuo luksusta arkeen seurustelemalla ystäviesi tai perheesi kanssa eloisassa, tunnelmallisessa miljöössä. Laadukasta ja yksinkertaista – tervetuloa Guilty Pleasureen Uumajan keskustaan.

Brunssi, cocktaileja tai kolme ruokalajia

Guilty Pleasure Caféssa voit valita ravintolan brunssisuosikkeista, aloittaa illan juhlallisuudet jännittävillä juomilla tai nauttia kolmen ruokalajin illallisesta hyvässä seurassa. Tervetuloa ainutlaatuisen elämyksen pariin monipuolisen ruokalistan pitäessä makunystyräsi hereillä. Pizza, pasta tai raikas salaatti ja makeaa jälkiruokaa illan päätteeksi – jokaiseen makuun löytyy jotakin.

Ulkoterassi ja eloisa tunnelma

Kesäisin ravintola avaa ovensa ulkoterassille, jossa voit nauttia auringosta maistuva juoma lasissasi. Virkistäydy jollakin ravintolan värikkäistä ja eksoottisista Guilty Classic -juomista tai lämmittele kupillisella Tehörnanin kahvia tai teetä. Istahda alas ja anna ravintolan eloisan ilmapiirin keskeyttää arjen huolet lämpimässä ja rennossa miljöössä. Tervetuloa Guilty Pleasure Caféhen.

Bar at Guilty Pleasure Café in Umeå.Tables and chairs at Guilty Pleasure Café in Umeå, at Clarion Hotel Winn.

Guilty Pleasure

Umeå

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Kahvila

  • Maanantai - Torstai

   11:00 - 23:00

  • Perjantai - Lauantai

   11:30 - 01:00

  • Sunnuntai

   11:30 - 23:00