JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Table at Restaurant The Social at Quality Hotel Globe

The Social Bar & Bistro

Klassisia annoksia viihtyisässä The Social Globe:ssä

Avicii Arenan ja Tele2 Arenan lähellä sijaitseva ravintola valmistaa klassisia annoksia maustettuina yllättävillä mauilla. Tervetuloa nauttimaan todella herkullinen illallinen Globenin alueella Tukholmassa!

Klassikko uudella otteella

The Social Globessa saat nauttia modernilla otteella toteutetuista pohjoismaisista ruokaperinteistä. Sen filosofia rakentuu hyville, herkulliseille ja mutkattomille aterioille, jotka on valmistettu alusta alkaen paikan päällä. Nauti ihanasta illallisesta yhdessä perheen kanssa tai ota ystävät mukaan maukkaalle juomalle. Tänne kaikki ovat tervetulleita!

Täydellinen ennen tai jälkeen tapahtuman

Oletko menossa konserttiin, jääkiekko-otteluun tai haluatko kenties nähdä jalkapallojoukkue Hammarbyn tai Djurgårdenin voittavan kotikentällä? Tule meille ruokailemaan ennen tapahtumaa, sillä eihän mikään tunnu yhtä hyvältä tyhjällä vatsalla! Kannattaa varata pöytä etukäteen, jos haluat varmistaa, että ravintolaan mahtuu.

Hyvät juomat ja shuffleboard

The Social Globen baarissa voit rentoutua hyvien ystävien seurassa ja nauttia lasillisen jotakin hyvää. Miksette haastaisi toisianne shuffleboard-otteluun? Baari tarjoaa tilavan ja viihtyisän ympäristön, joka on lisäksi osa hotelli Quality Hotel™ Globen aulaa.

Aukioloajat

Illallinen

Maanantai - Lauantai: 17:00 - 22:30

Osoite

Arenaslingan 7, 121 77 Stockholm

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: globe@socialbarbistro.se