strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Table at Restaurant The Social at Quality Hotel Globe

The Social Bar & Bistro

Klassisia annoksia viihtyisässä The Social Bar & Bistrossa

Avicii Arenan ja Tele2 Arenan lähellä sijaitseva The Social Bar & Bistro -ravintola valmistaa klassisia annoksia maustettuina yllättävillä mauilla. Tervetuloa nauttimaan todella herkullinen illallinen Globenin alueella Tukholmassa!

Klassikko uudella otteella

The Social Bar & Bistrossa saat nauttia modernilla otteella toteutetuista pohjoismaisista ruokaperinteistä. Sen filosofia rakentuu hyville, herkulliseille ja mutkattomille aterioille, jotka on valmistettu alusta alkaen paikan päällä. Nauti ihanasta illallisesta yhdessä perheen kanssa tai ota ystävät mukaan maukkaalle juomalle. Tänne kaikki ovat tervetulleita!

Täydellinen ennen tai jälkeen tapahtuman

Oletko menossa konserttiin, jääkiekko-otteluun tai haluatko kenties nähdä jalkapallojoukkue Hammarbyn tai Djurgårdenin voittavan kotikentällä? Tule meille ruokailemaan ennen tapahtumaa, sillä eihän mikään tunnu yhtä hyvältä tyhjällä vatsalla! Kannattaa varata pöytä etukäteen, jos haluat varmistaa, että ravintolaan mahtuu.

Hyvät juomat ja shuffleboard

The Social Bar & Bistrossa voit rentoutua hyvien ystävien seurassa ja nauttia lasillisen jotakin hyvää. Miksette haastaisi toisianne shuffleboard-otteluun? Baari tarjoaa tilavan ja viihtyisän miljöön, joka on lisäksi osa hotelli Quality Hotel™ Globen aulaa.

The Social Bar & Bistro

Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.A colorful fish dish at restaurant The Social.

The Social Globe

Tukholma

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Arenaslingan 7, 121 77 Stockholm
 • contactPhonePuhelin
  +46 8 686 63 45
 • emailContactSähköpostiosoite
  globe@socialbarbistro.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt