strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Sunset view at restaurant The Social Friends in Solna, Stockholm.

The Social Bar & Bistro

Ravintola näköalalla Tukholman yli

Varaa nyt

Tervetuloa The Social Bar & Bistro -ravintolaan drinkille, päivälliselle ja nauttimaan upeasta näköalasta. Ylhäältä 25. kerroksesta ja kävelymatkan päästä Friends Arenalta löydät Solnan olohuoneen.

Klassista bistroruokaa modernilla otteella

The Social Bar & Bistrossa voit nauttia klassisen bistromenun suosikkiannoksista, eurooppalaisista viineistä ja kylmästä oluesta. The Social Bar & Bistron filosofia perustuu yhteenkuuluvuuden tunteeseen ja siihen, että me kaikki olemme sosiaalisia olentoja. Kun siis olet matkustanut kotoasi, kenties täysin uuteen kaupunkiiin tai maahan, tämä on paikka, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi ja rentoutua – itseksesi tai yhdessä ystävien kanssa. Nauti laajasta näköalasta ja ihanasta illallisesta! Ravintola on suosittu niin solnalaisten kuin turistien ja hotellivieraiden keskuudessa.

Ylellinen kabinetti kahdelle

Aiotko juhlia hääpäivää, kutsua liikeillalliselle tai haluatko vain yllättää rakkaimpasi romanttisella päivällisellä täysin tavallisena tiistaina? Varaa ylellinen parvekkeemme, jossa on tilaa kahdelle henkilölle. Täällä voitte istua erillään muista, mutta silti tuntea ravintolan sykkeen ja olla itsestään selvä osa sitä. The Social Bar & Bistro sijaitsee Quality Hotel™ Friendsin upeassa rakennuksessa – korkea ja valkoinen suurine, pyöreine ikkunoineen.

The Social Bar & Bistro

Girl eating food at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Friends in Solna.A burger and fries on a plate at The Social Bar & Bistro.Interior at restaurant The Social Friends with great view of Stockholm. Food & drinks at restaurant The Social Friends in Stockholm.

The Social Friends

Tukholma

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Råsta Strandväg 1, 169 56 Solna
 • contactPhonePuhelin
  +46 8 705 70 79
 • emailContactSähköpostiosoite
  friends@socialbarbistro.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt