Jäsenyys
Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro Arlanda.

The Social Bar & Bistro

Maistuvia bistroannoksia Arlandan kentän vieressä

Herkullisia ruokia, laaja valikoima juomia ja sosiaalinen, viihtyisä ilmapiiri, joka kutsuu miellyttäville illallisille ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa. Tervetuloa The Social Bar & Bistro tilaisuudesta riippumatta.

Bistroannoksia modernilla otteella

The Social Bar & Bistro tarjoaa maukkaita, klassisia bistroannoksia moderneilla vaikutteilla vain kivenheiton päässä Arlandan lentoasemasta. Ravintola sijaitsee Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminalin sydämessä ja tarjoaa taivaallisen näköalan kiitoradalle 12. kerroksesta käsin. Saapuessasi kolmen ruokalajin illalliselle voit ihastella illan aikana horisontissa häämöttävää upeaa auringonlaskua samalla, kun nautit mehukasta hampurilaista, maukasta pastaruokaa tai raikasta salaattia.

Skandinavian paras kohtaamispaikka

The Social Bar & Bistro on täydellinen kohtaamispaikka joka tilaisuuteen. Tänne on vaivatonta saapua nauttimaan maukasta ateriaa, oletpa aikeissa tavata matkoilla olevia ystäviä tai nauttia maistuvaa välipalaa ennen lentoa tai sen jälkeen. Ravintola on suosittu kohde niin matkustajien kuin lähialueen asukkaidenkin keskuudessa. Istahda rentoon ja sosiaaliseen ilmapiiriin nauttimaan taidolla valmistetuista ruoista kylmän oluen, eri puolilta maailmaa tulevien viinien tai alkoholittoman vaihtoehdon kera.

The Social Bar & Bistro

Table setting at restaurant The Social Bar & Bistro Arlanda.Pasta dish at The Social Bar & Bistro.

The Social Arlanda

Tukholma

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Sunnuntai

  17:00 - 00:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Tornvägen 2, 190 45 Stockholm-Arlanda
 • contactPhonePuhelin
  +46 8 444 18 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  arlanda@socialbarbistro.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt