JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Colorful food at the table of restaurant NÒR.

NÒR – moderni ja innovatiivinen brasserie Kungsholmenilla

Varaa nyt

Rentoudu eläväisessä ja viihtyisässä miljöössä ja nauti ensiluokkaisesta makuelämyksestä. Haluatpa viettää afterworkia tai syödä ylellisen kolmen ruokalajin illallisen, NÒR on upea valinta iltaan hyvässä seurassa.

Pohjoismaisen ruoanlaittotaidon ylistys

NÒRissa tarjoillaan klassisia ja tunnettuja suosikkeja rohkealla otteella. Menu vie sinut inspiroivalle matkalle pohjoismaisen keittiön parhaisiin paloihin, moderneihin ja innovatiivisiin vaikutteisiin yhdistettynä. Valitse suosikkisi à la carte -menulta tai anna kokin ylellisen Chefs Choice -menun ohjata sinut illan kulinaariselle matkalle. Annokset peilaavat kauden raaka-aineita ja tarjoillaan tietenkin huolella valittujen viinien, laajan olutvalikoiman ja useiden erilaisten alhoholittomien juomavaihtoehtojen kera.

Kungsholmenin uusi olohuone

NÒR löytyy Kungsholmsgatanin ja Scheelegatanin viihtyisästä kulmasta ja tarjoaa näköalan raatihuonetta (Rådhuset) kohti – Kungsholmenin sydämessä. Voit saapua tänne nauttimaan huolella valmistetusta ateriasta läheisten kanssa, tai miksei vaikkapa afterworkista eläväisen baarin puolella. Syystä riippumatta voit rentoutua viihtyisässä miljöössä ja nauttia eturivistä näkölasta Kungsholmenin kauniiseen kortteliin ja avokeittiössä valmistettavista annoksista. Tervetuloa toiseen olohuoneeseesi!

Burrata and tomato dish at restaurant NÒR.A fish dish being served at restaurant NÒR.

NÒR

Kungsholmen

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kungsholmsgatan 31, 112 27 Stockholm
 • contactPhonePuhelin
  +46 86925260
 • emailContactSähköpostiosoite
  kungsholmen@restaurant-nor.com
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt