Jäsenyys
A girl with a drink outside in the sun at Strömstad Spa & Resort.

Uniikkeja ruokailuelämyksiä Strömstadin rannikolla

Huomattavan saaristolaisidyllinsä ansiosta Strömstad on täydellinen kohde niin ruoan ystäville kuin seikkailijoille. Tutustu kaupungin upeisiin baareihin ja ravintoloihin, joista monissa on eturivin paikat kohti kaunista merinäköalaa.

Paikallista lähituotantoa

Strömstadin kaunis rannikkosijainti edistää kaupungin elämystarjontaa, olipa kyse ravintoloista, baareista tai muista nähtävyyksistä. Täällä voit odottaa ruokalistoja, joille on ominaista paikalliset ja lähituotetut sesonginmukaiset raaka-aineet ja kestävä ruokafilosofia. Nauti meren herkuista ja upeista näkymistä suoraan useista kaupungin ravintoloista ja baareista – suuren osan tarjonnasta löydät meren vierestä. Tervetuloa Strömstadiin.

Rentoudu saaristossa

Kaipaatko erityistä rauhaa ja hiljaisuutta? Olet löytänyt oikean paikan. Strömstadista löytyy useita rentoutumismahdollisuuksia. Jos baari- tai ravintolavierailu ei riitä rentoutumiseen, ehkä kylpylävierailu on juuri sitä, mitä tarvitset. Tai mikset yhdistäisi kaikkia niitä? Strömstad Spa & Resortissa voit nauttia upeista kylpylähoidoista ja taidokkaasti valmistetuista ruoista 10 metrin päässä merenrannasta. Illan päätteeksi voit asettua hotellin pehmoiseen sänkyyn rentoutumaan täydellisesti.

Strömstad

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset