Jäsenyys
Table, Wine glasses

The Social Bar & Bistro

The Social Prisma – klassisia annoksia modernilla otteella

Nauti vaihtelevasta, klassisista suosikeista koostuvasta menusta upeiden, maailman joka kolkasta peräisin olevien viinien kera. Tervetuloa baari ja bistro The Social Prismaan Skövden keskustassa.

Klassinen kohtaa modernin

Löydät The Social Prisman lyhyen kävelymatkan päässä Skövde Resecentrum -matkakeskuksesta ja kaupungin ostoskaduista. Bistro sijaitsee Quality Hotel™ Prisman yhteydessä, luonnonkauniin Boulognerskogenin metsän ympäröimänä. Ravintolassa on tarjolla klassisia bistroannoksia moderneilla vaikutteilla – jokaiselle löytyy jotakin. Tervetuloa sosiaaliseen kohtaamispaikkaan, joka on avoinna kaikille ja joka sopii joka tilanteeseen!

Rentoa, kodikasta ja eläväistä

The Social Prisma on ihmisten kohtaamispaikka: toinen olohuoneesi, jossa voit rentoutua ja olla oma itsesi. Saavu ystävien kanssa tai tutustu uusiin ihmisiin seurustellen viinilasillisen, maistuvan pastan tai miksei vaikkapa italialaisten leikkeleiden äärellä. Lämpimästi tervetuloa The Social Bar & Bistroon.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Illallinen

  • Maanantai - Lauantai

   17:30 - 21:30

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Ekedalsgatan 2, 541 37 Skövde
 • contactPhonePuhelin
  +46 500 48 80 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  prisma@socialbarbistro.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt