Jäsenyys
Making pasta in the kitchen at Grand Italian, Malmö.

Avautuu 22.4.2024

Italialaista uudella otteella Grand Italianissa Malmössä

Tervetuloa Grand Italianiin – tässä paikassa määrittelemme uudelleen Malmön italialaisen ruokaskenen. Haluatpa lähteä koko illan pituiselle kulinaariselle seikkailulle tai piipahtaa nauttimaan nimikkococktaileistamme läheistesi kanssa, ovemme ovat avoinna.

Kulinaarinen matka Italian poikki

Italialaisessa ruoassa on kyse yksinkertaisuudesta ja ainesosien luonnollisten makujen parhaan potentiaalin hyödyntämisestä. Grand Italianin menulla on tarjolla nautittavaksi annoksia, jotka esittelevät Italian kulinaaristen perinteiden ytimen moderneilla vaikutteilla. Lämmin ja kylmä antipasti saavat jatkokseen ylellisen primi piattin, grillattuja liha-annoksia ja äyriäisistä koostuvia pääruokia, secondi. Kokonainen menun osio on varattu käsityöläispizzoille, jotka kaikki valmistetaan huolella ja historia huomioiden.

Tunnelmallinen miljöö ja Malmön paras näköala

Me Grand Italianissa juhlimme elämän hyviä asioita ja luomme mieleenpainuvia muistoja. Nouse 25. kerrokseen Clarion Hotel Malmö Liven huipulle, ja koe mahdollisesti Malmön paras näköala. Vieraile kattobaarissamme nauttimassa käsityöläiscocktail tai kaksi. Kylmä olut, lasillinen maistuvaa viiniä ja alkoholittomia vaihtoehtoja on tietenkin myös tilattavissa. Mitä mielesi tekeekin, ovemme ovat avoinna, ja tiimimme on innoissaan voidessaan toivottaa sinut tervetulleeksi italialaisten makujen ja vieraanvaraisuuden maailmaan.

Pastakeittiö ja Deli

Kaikki pasta valmistetaan osana ravintolan avointa keittiötä. Kiinnostuneet voivat nähdä, kuinka kokit valmistavat upean pastansa – ehkäpä opit jotakin mikä auttaa saamaan omaan pastan valmistukseesi uusia ulottuvuuksia. Sisäänkäynnin yhteydestä löytyy deli. Voit ostaa kotimatkalla mukaasi oliiviöljyä, jota sait maistaa illallisen aikana, tai ehkäpä tuoretta pastaa, jota näit kokin valmistavan.

Avautuu 22.4.2024

Meat dish at Grand Italian at Clarion Hotel Malmö Live. Drinks are mixing at Grand Italian, Clarion Hotel Malmö Live. Pasta in a cheese bowl at Grand Italian, Clarion Hotel Malmö Live.

Grand Italian

Malmö

Avajaispäivä:

Grand Italian avaa ovensa 22.4.2024!