Jäsenyys
Rendering of the interior of restaurant NÒR Karlatornet in Gothenburg.

NÒR Lindholmenilla – avautuu syksyllä

Tervetuloa ravintolaan, joka herättää kaikki aistit eloon. NÒRissa tarjoillaan arvostettuja ja klassisia annoksia modernilla otteella, keskellä Karlastadenia. Avautuu syksyllä 2024.

Pohjoinen kohtaa Keski-Euroopan

NÒRissa kohtaat pohjoismaiseen henkeen valmistettavien ruokalajien täyttämän menun. Keittiö yhdistää pohjoismaisen ruoanvalmistustaidon moderneihin ja jännittäviin vaikutteisiin Keski-Euroopasta. Ruoat ovat huolella paikallisista raaka-aineista valmistettuja, juontaen juurensa skandinaavisesta metsästä ja maasta. Istuudu nauttimaan rennosta, mutkattomasta ilmapiiristä ja kokeile uusia versioita tunnetuista klassikoista. Tervetuloa juhlistamaan historiaa yhdessä NÒRin kanssa – modernilla tavalla.

Keskellä Karlastadia – kulmakunnan viihtymispaikka kaikilla herkuilla

NÒR sijaitsee Clarion Hotel® Karlatornetissa, joka puolestaan sijaitsee Karlatornetin vieressä. Karlastaden on uusi kaupunginosa Lindholmenilla, jonka naapurina on Pohjoismaiden korkein rakennus. NÒR on täydellinen kohtaamispaikka niin afterworkin viettoon kuin kolmen ruokalajin illalliselle hyvien eurooppalaisten viinien kera. Tervetuloa NÒR Lindholmeniin tänä syksynä, tilaisuuden luonteesta riippumatta.