JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
The view from restaurant Brasserie Waterfront in Gothenburg.

Brasserie Waterfront – ravintola joen varrella

Varaa nyt

Majornan kaupunginosassa Göteborgissa, Götajoen varrella sijaitsee Brasserie Waterfront. Täällä voit nauttia kiinnostavista oluista heidän portervarastostaan sekä herkullisesta illallisesta yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Ravintola ja baari merinäköalalla

Voit tulla Brasserie Waterfrontiin nauttimaan hyvän lounaan tai illallisen upealla näköalalla Älvsborgin sillalle ja merelle. Täällä kohtaavat niin lomailijat kuin paikalliset syödäkseen herkullisen aterian tai viettääkseen juhlat. Suuremmille yksityistilaisuuksille on mahdollista varata erillinen ravintolan lasikuisti tai suurempi juhlakerros. Perjantaisin olet tervetullut juhlimaan viikonlopun alkua baarin after work -hinnoilla.

Olutkulttuuria Brasserie Waterfrontissa

Jos pidät kovasti oluesta, olet saapunut oikeaan paikkaan. Yli kaksi sataa vuotta sitten tässä paikassa, jossa Brasserie Waterfront on, pantiin ensimmäinen porter-olut. Siitä lähtien ravintola on laajentanut olutvalikoimaansa kaikkialta maailmasta keskittyen erityisesti tummaan olueen. Sehän on heidän perintönsä! Tervetuloa Brasserie Waterfrontiin juomaan hyvää olutta ja nauttimaan upeasta näköalasta.

Fish dish at restaurant Brasserie Waterfront in Gothenburg.Relaxed atmosphere at restaurant Brasserie Waterfront in Gothenburg.

Brasserie Waterfront

Göteborg

Menu (ruotsiksi)