Jäsenyys
Lobby bar at Clarion Hotel Winn, Gävle.

Ruokaa ja juomaa jokaiseen makuun Gävlessä

Tervetuloa ruokakohteeseen, joka on täynnä jännittäviä kulinaarisia elämyksiä. Gävle on täynnä baareja ja ravintoloita, joihin on otettu vaikutteita eri puolilta maailmaa. Jos vatsasi kurnii erityisesti meren herkkujen perään, olet tullut oikeaan paikkaan.

Monikulttuurinen ruokakohde

Gävle tunnetaan ruokakohteena siitä, että se tarjoaa jotakin jokaiseen makuun, olitpa sitten ruokamatkalla oleva herkkusuu tai etsit koko perheelle sopiva ravintolaelämystä. Useimmat ravintolat ja baarit löytyvät kaupungin keskustasta tai lyhyen kävelymatkan päästä sieltä. Aasialaista, ruotsalaista kotiruokaa vai meksikolaista? Sinä valitset. Suuntaa kävelylle ympäri kaupunkia ja anna katseesi ohjata oikeaan suuntaan johonkin monista jännittävistä vaihtoehdoista.

Todellinen rannikkokaupunki

Kaupunki on erinomainen kohde sinulle, jonka sydän lyö muutaman ylimääräisen lyönnin kaikelle meriaiheiselle. Meren naapurissa sijaitsevan kaupungin useat upeat baarit ja ravintolat löytyvät kauniin rannikon varrelta. Nauti hyvästä ruoasta ja juomasta merinäköalalla ja selkeillä näkymillä Gävlen saaristoon. Jos näkymä saa uteliaisuutesi heräämään, voit hypätä veneeseen, joka vie sinut Limöniin useiden jännittävien aktiviteettien ja elämysten pariin.

Paikka kalaa rakastavalle

Sijainti rannikolla tekee Gävlestä kalastuksen kultakaivoksen, haluatpa sitten kalastaa illallisen itse tai nauttia maistuvasta kalaruoasta ravintolassa, Gävlessä et pety. Ruokalistoilla on usein tarjolla erilaisia kalaruokia, eikä silakka ole poikkeus – mieluiten perunamuusin, puolukan ja kirkastetun voin kera tarjoiltuna. Jos olet onnekas, Stortorgetin markkinat ovat avoinna vierailusi aikana. Täältä saat tuoreita raaka-aineita suoraan kasvattajilta tai kalastajilta.

Gävle

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset