Jäsenyys
Neljä henkilöä nauraa pöydän ympärillä Quality Hotelin ravintolassa.

Ravintolat ja baarit luonnonkauniissa Bodenissa

Tervetuloa ruotsalaisten klassikkojen ruokaparatiisiin! Bodenissa sinua odottaa ihastuttava sekoitus baareja ja ravintoloita menuilla, jotka sisältävät ruotsalaisia perinneherkkuja – usein modernilla twistillä.

Perinteinen kohtaa modernin

Bodenissa sinut toivottavat tervetulleeksi baari- ja ravintolaelämykset, joissa näkyy maan perinteinen ruokakulttuuri. Useat Ruotsin ruokaklassikoista ovat pohjoisesta, mikä värittää Bodenin ravintoloiden menuja, mutta löydät monia myös moderneilla vaikutteilla. Täällä vieraillessasi palttu on tietysti ehdoton kokea. Ja jos yövyt Quality Hotel™ Bodensiassa, sinulla ei ole tekosyitä. Hotellin Bodensia-ravintolasta löydät nimittäin tämän klassisen norlantilaisen ruokalajin ja paljon muuta.

Seikkailua, hiljaisuutta ja välillä ruokaa

Boden on erinomainen kohde niin seikkailunhaluisille kuin rauhaa arvostaville. Täältä löydät aktiviteetteja sekä keholle että sielulle riippumatta siitä, haluatko enemmän vauhdin hurmaa tai nauttia omasta ajastasi luonnonkauniissa ympäristössä. Kun tarvitset välillä uutta energiaa, kaupunki tarjoaa upeita baareja ja ravintoloita kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Unohda arjen huolet ja varaa aikaa hyvälle ruoalle ja juomalle läheisten ihanassa seurassa. Tervetuloa Bodeniin.

Boden

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset