Jäsenyys
Interior at Pir Bar & Restaurant

Pir Bar & Restaurant – ruokaa merinäkymällä Ulsteinvikissä

Pir Bar & Restaurant tarjoilee herkullista ruokaa suoraan merestä kalastetuista raaka-aineista. Ravintola sijaitsee täydellisesti merenrannalla Ulsteinvikissä, missä kaikki on valmiina ihanan aterian nauttimiseen ystävien, perheen, rakkaan tai kollegoiden kanssa. Täältä voi vuokrata myös juhlatilan.

Raaka-aineet suoraan merestä

Pir Bar & Restaurant sijaitsee Quality Hotel™ Ulsteinissa idyllisen luonnon ympäröimänä, aivan Ulsteinvikin kauniin satama-alueen tuntumassa, ollen täydellinen paikka hyvästä ateriasta nauttimiseen perheen, ystävien tai kenen tahansa kanssa, jonka haluat ottaa mukaasi. Ravintolan taitavat kokit valmistavat suoraan merestä kalastetut raaka-aineet taidolla.

Juhlatilat ja baari

Täällä raaka-aineet ovat aina keskiössä, ja makuelämyksiä täydentävät jännittävät viinit – tai muut haluamasi juomavaihtoehdot. Ravintola on tyylikäs, ja sinne mahtuu 120 vierasta. Lisäksi on kaksi erillistä juhlatilaa, joissa voi kokoontua yksityisiin tai suljettuihin tilaisuuksiin. Aloita tai päätä ateria kierroksella tai kahdella täysillä anniskeluoikeuksilla varustetussa baarissa, jonne on 18 vuoden ikäraja.

Lähellä melkein kaikkea

Pir Bar & Restaurant sijaitsee aivan Ulstein Arenan vieressä, jossa on kiipeilypuisto, vesipuisto ja kirjasto, ja kauempaa satamasta löytyy elokuvateatteri. Aivan oven ulkopuolelta lähtee useita perheystävällisiä vaellusreittejä. Tuo perheesi tänne ennen vaellusta tai sen jälkeen ja nauttikaa herkullisista annoksista, hyvistä juomista ja upeasta merinäköalasta! Ja tiesitkö, että ravintolassa on tietysti myös erillinen menu lapsille?

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Lounas

  • Maanantai - Lauantai

   11:30 - 13:30

  • Sunnuntai

  Illallinen

  • Maanantai - Lauantai

   18:00 - 22:00

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sjögata 10, 6065 Ulsteinvik
 • contactPhonePuhelin
  +47 70 01 30 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.ulstein@strawberry.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt