Jäsenyys
Aerial photo of Quality Hotel Ulstein and surroundings

Usteinvikin suosittuja ravintoloita ja baareja

Ulkona syömisellä on Ulsteinvikissä pitkät perinteet, mikä näkyy tämän idyllisen Sunnmøren kaupungin monipuolisessa ruokapaikkatarjonnassa. Kauniit maisemat ja herkullinen ruoka – voiko parempaa ollakaan?

Monipuolisesti ruokapaikkoja

Kaunis Ulsteinvik Sunnmøressä tarjoaa idyllisen luonnon lisäksi myös erilaisia ruokapaikkoja, joista löytyy jotain jokaiseen makuun, tilaisuuteen ja budjettiin. Kaupungin pitkät ulkona syömisen perinteet ovat ilmeiset – täältä löydät norjalaista ja sveitsiläistä ruokaa, sushia ja dumplingeja, oman kahvilan ja urheilubaarin, aasialaista ruokaa, pizzaa ja leipomoita. Toisin sanoen jokaisen nälkäisen tai janoisen pitäisi löytää täältä suosikkinsa!

Aivan Ålesundin lähellä

Jos hyvä ruoka yhdistettynä upeaan merimaisemaan kuulostaa houkuttelevalta, suuntaa Pir Bar & Restaurantiin laiturilla. Tai miten olisi pyörähdys Ålesundissa, joka sijaitsee vain vajaan 50 kilometrin päässä Ulsteinvikistä? Ålesundissa, joka on äänestetty useita kertoja Norjan kauneimmaksi kaupungiksi, on myös runsaasti ruoka- ja juomapaikkoja, jotka sijaitsevat keskellä kaupungille ominaiseen jugendtyyliin suunniteltuja rakennuksia.

Ulsteinvik

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa