Jäsenyys
The view from Quality Hotel™ Grand Larvik.

Grand Bistro – kausiruokaa luovasti Larvikissa

Grand Bistro, joka sijaitsee ainutlaatuisella paikalla vuonon ja Larvikin keskustan välissä, tarjoilee maukkaita ruokia luovalla twistillä. Nauti herkullisesta, sesonginmukaisesta ateriasta ystäväporukkasi tai rakkaasi kanssa, tai kenet sitten haluatkin ottaa mukaasi!

Keskiössä sesonki ja hyvät raaka-aineet

Vestfoldin ja Telemarkin keskellä sijaitsee viihtyisä Larvik – Norjan aurinkorannikko, josta löytyy 50 rantaa, monipuolinen kulttuuritarjonta ja jännittäviä aktiviteetteja pienille ja suurille. Grand Bistro on täydellinen paikka istahtaa alas tapahtumarikkaan päivän jälkeen. Täällä tarjoillaan herkullisia ja maukkaita ruokia, joissa keskiössä ovat sesonginmukaiset ja hyvät raaka-aineet. Se on yksinkertaisesti viihtyisä ravintola, jossa on hyvää ruokaa joka makuun.

Vuonon ja Larvikin keskustan naapurissa

Grand Bistrossa keskiössä on upea vierailukokemus, joten olet lämpimästi tervetullut nauttimaan herkullisesta ja ikimuistoisesta ruokakokemuksesta ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa. Ja miksi et yhdistäisi ravintolavierailuasi yöpymiseen hiljattain remontoidussa Quality Hotel™ Grand Larvikissa, jossa ravintola sijaitsee? Ravintolan ja hotellin sijainti vuonon rannalla on ainutlaatuinen, ja koska Larvikin keskusta on vain kivenheiton päässä, matka loistavan ruokakokemuksen äärelle on lyhyt.

Interior of restaurant Grand Bistro at Quality Hotel™ Grand Larvik.Shuffleboard game at Quality Hotel™ Grand Larvik.

Grand Bistro

Larvik

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Storgata 39, 3251 Larvik
 • contactPhonePuhelin
  +47 33 19 69 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.grand.larvik@strawberry.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt
 • Aukioloajat


  • Maanantai – Lauantai: 18:00 – 21:30 (Lounas 11:30 – 14:00)

  Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.