Jäsenyys
A bowl with mussels served at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – bistroklassikoita Langesundissa

Langesundin kauniin saariston uloimmasta päästä löydät The Social Bar & Bistron. Täällä voit valita omasi klassisista bistroruoista – modernilla twistillä toteutettuna. Tule nauttimaan merinäköalasta ja samalla maukkaista annoksista – annoksista, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin.

Klassikkoruokia rennossa ympäristössä

Perheystävällisessä Quality Hotel™ Skjærgårdenissa sijaitseva The Social Bar & Bistro on täydellinen paikka tankata koko perheen energiavarastot hotellin ympärivuotisessa vesipuistossa vietetyn päivän tai Langesundin kulttuurielämään tutustumisen jälkeen. Ehkä olet myös vieraillut hotellia ympäröivällä laajalla Geopark-alueella? Astu rentoon ympäristöön nauttimaan maukkaita, klassisia bistroruokia modernilla ja hieman odottamattomalla twistillä. Olut on aina kylmää ja viinilistalta löytyy viinejä maailman joka kolkasta.

Kaikkea aina pastasta burgereihin

The Social Bar & Bistro on paikka mukaville keskusteluille ja rentouttaville hetkille, olipa mukanas keitä tahansa (tai tuletko yksin – se on tietysti oma valintasi!) Täällä voit rentoutua viihtyisässä ja sosiaalisessa miljöössä ja nauttia kaikesta klassisista pastaruoista meheviin hampurilaisiin ja ikisuosikkeihin, kuten Caesar-salaattiin ja... Kyllä, täältä löydät melkein kaiken! Tämä ravintola sopii mihin tahansa tilaisuuteen, olipa tulossa kollegoiden, appivanhempien, ystävien tai lasten kanssa.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Stathelleveien 35, 3970 Langesund
  • contactPhonePuhelin
    +47 35 97 81 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    q.badeparken@strawberry.no