Jäsenyys
Sea view from Quality Hotel™ Skjærgården in Langesund.

Langesundin suosittuja ravintoloita ja baareja

Kauniissa Langesundissa voit nauttia monipuolista lähiruokaa kaupungin ravintoloissa, joista on usein näköala kauniiseen saaristoon. Monien mielestä Langesund on Norjan aurinkoisin kaupunki. Kaikki on siis valmiina nauttiaksesi herkullisesta ateriasta – usein meren antimista – auringonpaisteessa.

Pizzerioista kahviloihin ja baareihin

Sørlandetin Langesund ei ehkä ole maailman napa, mutta se on idyllinen paratiisi, jossa on saaristoa, veneitä ja paljon ruokapaikkoja. Toisin sanoen täällä ei tarvitse nähdä nälkää, ja kaupungin ravintoloiden ruokalistat ovat monipuoliset ja runsaat. On helppo löytää jotakin joka makuun. Jos pidät erityisesti kalasta, tämä on ehdottomasti oikea kaupunki sinulle, mutta voit myös täyttää vatsasi pizzerioissa, kiinalaisissa ravintoloissa sekä useissa kodikkaissa pikku kahviloissa ja baareissa.

Bistroannoksia saaristossa

Langesundin merenkulun perinteet ulottuvat vuoteen 1570 asti, mikä näkyy myös monessa ruoassa. Jos etsit samaan aikaan majoitusta, vesipuistoa, merinäköaloja ja maukasta ruokaa, ota suunnaksi Quality Hotel™ Skjærgården ja sen ravintola The Social. Langesundin kauniin saariston reunalla sijaitsevassa ravintolassa voit nauttia klassisista bistroannoksista modernilla twistillä sekä idyllisistä merinäköaloista. Ja tiesitkö, että voit hyvin ottaa lapset mukaan?

Langesund

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset