Jäsenyys
Kristiansund

Kristiansundin suositut ravintolat ja baarit

Ihana Kristiansund on täynnä saaristolaiselämää, rikasta kulttuuriperintöä ja lautanen täynnä herkullista lähiruokaa. Ei ole mikään salaisuus, että kala ja merenelävät ovat suuri osa ravintoloiden ruokalistoja, etkä voi lähteä täältä ennen kuin olet maistanut Kristiansundin erikoisuutta: bacalaota.

Kuivattua turskaa ja bacalaota

Kristiansundia kutsutaan usein kuivatun turskan pääkaupungiksi, sillä turska on suosittu (ja paikallinen) ainesosa ruoanlaitossa. Esimerkiksi bacalao on maistamisen arvoinen ruokalaji, jota on pakko kokeilla, vieraillessasi tässä viehättävässä Vestlandetin kaupungissa – tämä kulinaarinen erikoisuus löytyy useimpien ravintoloiden listalta. Kristiansandista löydät yllin kyllin upeita ruokaelämyksiä – perinteisistä ruokapaikoista moderneihin luksusravintoloihin. Vaikka norjalaiset merenelävät ovatkin suuri osa menua, tarjolla on myös intialaisia, kiinalaisia ja thaimaalaisia ruokapaikkoja.

Ruokafestivaalit ja Atlantin väylä

Kristiansund on vierailun arvoinen kaupunki monesta syystä, esimerkiksi Atlantin väylä päättyy tänne – väylä, jota on kuvailtu maailman kauneimmaksi automatkaksi ja joka on valittu Norjan vuosisadan rakennustyöksi. Kristiansundissa järjestetään myös useita festivaaleja, joilla tarjoillaan herkullista ruokaa aitoon Kristiansundin tapaan – esimerkiksi Snadderfestivalen, joka tarjoaa laadukasta Norjassa tuotettua ruokaa, on tutustumisen arvoinen. Jos pidät viihtyisästä ja rennosta ravintolasta, jossa on jokaiselle jotakin, piipahda The Social Bar & Bistrossa.

Kristiansund

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa