strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Hurtigruten ship at sea in sunset

Suosittuja ravintoloita ja baareja Harstadissa

Harstadissa on paitsi kaunista luontoa myös useita viihtyisiä ravintoloita, kahviloita ja leipomoita. Lautasellasi oleva ruoka on valmistettu suurelta osin paikallisiin raaka-aineisiin ja hyvään käsityötaitoon perustuen. Tervetuloa Harstadiin!

Ruokaa ja maisemia satamakadulla

Harstad on useista syistä vierailun arvoinen kaupunki. Esimerkiksi satamakadun varrella sijaitsevassa uudessa ja jännittävässä Kaarbøkin korttelissa voit vilkuttaa suurelta Hurtigruten-laivalta maihin saapuville vieraille ja katsella samalla kaunista merta. Täällä voit myös istahtaa The Social Harstadiin nauttimaan klassisia bistroannoksia modernilla twistillä, jos haluat syödä jotain merimaisemaa ja laivaa katsellessasi – tietenkin saat kylkeen myös lasillisen jotakin hyvää.

Paikallisia raaka-aineita ja käsityötaitoa

Harstadissa on ensiluokkaista ruokaa ja jotain joka makuun, halusitpa sitten lounasta, 7 lajin illallisen tai aitoa, klassista norjalaista ruokaa. Harstadin ruoka perustuu paikallisiin raaka-aineisiin ja käsityötaitoon, joten sekä sinä että matkaseurueesi löydätte varmasti suosikkinne. Suosittelemme myös retkeä kaupunkia ympäröivillä tuntureilla, kalastusta, melontaa keskiyön auringossa tai tutustumista moniin kulttuurinähtävyyksiin, jos vierailet kaupungissa ensimmäistä (tai kymmenettä) kertaa!

Harstad

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa