Jäsenyys
A colorful fish dish at restaurant The Social.

Tutustu Florøn ravintola- ja baaritarjontaan

Florø on lomaparatiisi uniikilla pikkukaupungin tunnelmalla ja upeilla rannikkomaisemilla. Kaupunki tunnetaan kalastusperinteestään, joten sieltä löytyy useita ravintoloita ruokalistallaan meren herkkuja. Florøn baareissa ja pubeissa voit nauttia valikoiduista juomista miellyttävissä ympäristöissä.

Huippuluokkaista ruokaa ja juomaa

Restaurant Bryggekanten kuuluu Quality Hotel Florø -hotelliin ja on suosittu kohtaamispaikka niin hotellivieraiden ja muiden turistien kuin paikallisten keskuudessa. Restaurant Bryggekantenista avautuu mahtavat näkymät satamaan, ja siellä on sekä runsas à la carte -menu että jännittävä valikoima pienempiä annoksia. Comfort Hotel Florøsta puolestaan löytyy kestävän kehityksen nimeen vannova Bolette-ravintola. Täällä lounas, kahvit, cocktailit ja illallinen tarjoillaan rennossa miljöössä.

Tutustu Florøn kulinaariseen näyttämöön

Viihtyisä bistro, pelkistetty kahvila, ihana jäätelökioski vai ylellinen ravintola? Mieltymyksistäsi riippumatta voit olla varma, että Florøstä löytyy sinulle täydellinen paikka. Monissa Florøn ravintoloissa panostetaan vahvasti lähialueen kaloihin ja äyriäisiin, mutta sieltä löytyy myös ravintoloita esimerkiksi aasialaisella keittiöllä. Seudun baareissa ja pubeissa on myös laaja valikoima juomia jokaiseen makuun.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset