Jäsenyys
Moderni ravintolan sisustus, jossa on puiset pöydät, mustat tuolit, riippuvalaisimet ja isot ikkunat, jotka tuovat luonnonvaloa.

The Social Bar & Bistro

Upea tapaamispaikka Bergenin lentoaseman terminaalin luona

Voitte syödä ihanaa bistroruokaa yhdessä vain kivenheiton päässä Bergenin lentoaseman terminaalista The Social Bar & Bistrossa ennen kuin lennätte uusiin kohteisiin.

Nauttikaa ruokaa yhdessä

Oletteko nälkäisiä lentomatkan jälkeen tai haluatteko syödä jotakin ennen lentoanne? Ehkäpä kaipaatte vain ravintolan viihtyisää tunnelmaa? Siitä riippumatta, majoitutko Clarion Hotel Bergen Airportiin tai et, olet tervetullut nauttimaan klassisesta bistroruoasta moderneilla vaikutteilla. The Social Bar & Bistro on täydellinen tapaamispaikka, josta löytyy jokaiselle jotakin, oletpa nälkäinen tai haluat nauttia kylmän oluen.

Nauti juoma ja ihaile näkymää lentoasemalle

The Social Bar & Bistrosta voit kokea ainutlaatuisen näköalan kiitoradalle. Mikä sopisikaan paremmin sen seuraksi kuin näkymästä nauttiminen maistuvan juoman tai eurooppalaisen viinin kera? Täällä voit istua inspiroivan arkkitehtuurin ympäröimänä ja nähdä lentokoneiden nousevan ja laskeutuvan. Se sopii täydellisesti akkujen lataamiseen matkaa varten tai paikaksi, jossa voit unelmoida uusista matkakohteista.

The Social Bar & Bistro

Juustohampurilainen, jossa varrastikku ja ranskalaisia metallikorissa, ravintolaympäristössä.Kullanvärisiä ranskalaisia metallikorissa, taustalla hampurilainen, pöydällä.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Flygpassvegen 551, 5258 Blomsterdalen
 • contactPhonePuhelin
  +47 56 10 00 07
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.bergen.airport@choice.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt