Jäsenyys
Tables at restaurant Hotel Oleana in Bergen.

Restaurant Oleana – kotiruokaa keskellä Bergeniä

Ihastuttava Restaurant Oleana sijaitsee keskeisellä paikalla, vain 100 metrin päässä Bergenin tarjonnasta. Täällä sinulle tarjoillaan maukasta kotiruokaa ja virkistäviä juomia – ainutlaatuisessa ilmapiirissä.

Menulla monipuolisia annoksia

Vietettyäsi pitkän päivän Bergenissä tutkien kaikkea sitä ihanaa, mitä tällä kauniilla läntisellä kaupungilla on tarjottavanaan, mikä olisikaan parempaa kuin hyvän aterian tai virkistävien juomien nauttiminen herkullisen rennossa ilmapiirissä? Olitpa sitten ostoksilla tai tutustumassa Bergenin taide- ja kulttuuritarjontaan, Oleana on täydellinen paikka päivän päättämiseen. Täällä voit nauttia herkullisia alkupaloja, salaatteja ja tietysti jännittäviä kotitekoisia illallisia.

Täydellinen paikka kongressin jälkeen

Oleana tarjoaa monipuolisen menun. Kävisikö esimerkiksi lampaanlihapihvi juurespyreen ja kauden vihannesten kera, kalamuhennos turskasta tai todella hyvä entrecôte? Entäpä miten olisi suklaafondant tai virkistävä juoma aterian päätteeksi? Oleana voi olla myös täydellinen kokoontumispaikka sinulle ja kollegoillesi esimerkiksi jonkin ravintolan yhteydessä sijaitsevan Hotel Oleanan kolmesta kauniista ja värikkäästä kokous- ja kongressitilasta hyödyntämisen jälkeen.

Afternoon tea

Tuo ystäväporukkasi, perheesi tai joku, jota et ole nähnyt vähään aikaan hienolle afternoon tealle Oleanaan. Joka lauantai kello 13:00 alkaen on tarjolla valikoima herkullisia voileipiä, suolaisia herkkuja ja perinteistä englantilaista teetä – kaikki aitoon afternoon tea -tyyliin tarjoiltuna. Kaiken tämän lisäksi voit tietysti kohottaa maljan lasillisella kuplivaa. Tervetuloa Ole Bulls plassilla, Bergenin ylpeydenaiheella, sijaitsevaan Oleanaan.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Øvre Ole Bulls plass 5, 5012 Bergen
 • contactPhonePuhelin
  +47 55 2 58 70
 • emailContactSähköpostiosoite
  seeyou@hoteloleana.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt